Skip to main content

Χάντμπολ Εφήβων: Ποδαρικό με νίκη στο 2026 για τον ΑΣΕ Δούκα…

Άνετο πέρασμα από την Ηλιούπολη για την εφηβική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 40-22, στο ξεκίνημα του 2026.

Οι «μπλε» του Δήμου Σαμαρά κυριάρχησαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 19-6 και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: 22-40

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 0-7, 4-9, 5-13, 5-16, 6-19 (ημχ.), 10-23, 12-27, 14-30, 17-33, 21-37, 22-40.

Ηλιούπολη (Γιώργος Ζαχαράκης): Χονδρόπουλος 4, Οικονομίδης, Μαυρομάτης, Ιωάννου 1, Καραμολέγκος 2, Πιερράκος 4, Αγιασμάτζης 1, Πυρομαλλης, Σαρεκας 8, Μενεντεζ – Μενα 2.

ΑΣΕ Δούκα (Δήμος Σαμαράς): Φλεβοτόμος 3, Μπονέλης 3, Σκουλικάρης 3, Βλαχάκης 5, Ραυτόπουλος, Κουτσούνας 3, Τσαλίκης, Παπασπηλίου 2, Κρατημένος 3, Καρέλης 2, Τσαλίκος 2, Γετσόπουλος 1, Γουρλής 6, Σάββας 3, Αλαϊσκας 4.

Δίλεπτα: 0-1,  Πένταλτι: 4/4-0/1.  

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.