Χάντμπολ Ανδρών: Φιλική Νίκη για τον ΑΣΕ Δούκα επί του Άρη Νίκαιας….
Την ώρα που η Εθνική Ανδρών Χάντμπολ εξασφάλιζε την πρόκριση της στον τελικό των 20ων Μεσογειακών Αγώνων, έχοντας στη σύνθεση της τον αθλητή του ΑΣΕΔ, Μιχάλη Στάθη, ο Δούκας έδινε το τρίτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Οι «μπλε» του Κώστα Τσαβδαρίδη επικράτησαν με 27-24 του Άρη Νίκαιας στο κλειστό «Γιώργος Χαλκίδης», σε ένα ακόμη χρήσιμο αγωνιστικό τεστ, με τον τεχνικό του Δούκα να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και παράλληλα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα προετοιμασίας, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν ρυθμό μέσα από συνεχείς δοκιμές, ενώ για τον Δούκα το ζητούμενο ήταν η αγωνιστική βελτίωση και η σταδιακή δημιουργία της νέας του αγωνιστικής ταυτότητας.

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώνεται και η τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας για την ομάδα του Κώστα Τσαβδαρίδη. Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τον Δούκα να ανεβάζει σταδιακά στροφές και να «χτίζει» μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια την αγωνιστική του εικόνα ενόψει της νέας σεζόν.