Skip to main content

Πένθος για την “Οικογένεια” του ΑΣΕ Δούκα. Έφυγε από τη ζωή ο Λουκάς Κατσαρός…

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΕ Δούκα εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για την απώλεια του Λουκά Κατσαρού, πατέρα του Διευθυντή του Συλλόγου μας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Απόστολου Κατσαρού.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε ολόκληρη την “οικογένεια” του ΑΣΕ Δούκα. Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες στεκόμαστε με σεβασμό και συγκίνηση στο πλευρό του Απόστολου και των αγαπημένων του, συμμεριζόμενοι τον πόνο τους.

Η απώλεια ενός γονιού αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, όμως η μνήμη και οι αξίες που κληροδοτεί παραμένουν ζωντανές και αποτελούν “οδηγό ζωής”.

Η εξόδιος Ακολουθία θα ψάλλει από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου, την Τετάρτη (4/3) στις 15.00.

Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και κουράγιο. Καλό Παραδεισο…

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.