Χάντμπολ Ανδρών: Ο ΑΣΕ Δούκα αντιμετωπίζει την Τρίτη (18/3, 19.00) την ισχυρή ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ…
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας των Ανδρών ολοκληρώνονται το Σάββατο (15/3) στην Ισλανδία και το πρωτάθλημα της Handball Premier επαναρχίζει την προσεχή εβδομάδα. ΑΣΕ Δούκα και ΑΕΚ ανοίγουν την αυλαία της 20ης αγωνιστικής αφού οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Τρίτη (18/3) στις 19.00, στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης», στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Μαρτίου ωστόσο εξαιτίας των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της «Ένωσης» διεξάγεται νωρίτερα.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Χαλκίδης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΑΕΚ ωστόσο είναι ένα παιχνίδι που μόνο οφέλη δίνει στην ομάδα και θα αποτελέσει μια καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει του εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο το Κιλκίς.

Ο αθλητής του Δούκα, Λευτέρης Παγιάτης μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης με την ΑΕΚ, επισημαίνοντας: «Έχουμε μπροστά μας μια σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Τρίτη 18/3, 19.00: ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ
Τετάρτη 19/3, 14.30: ΑΕΣΧ Πυλαίας – Ολυμπιακός
Σάββατο 22/3, 16.00: Ιωνικός BFON-ΕΣΝ Βριλησσίων
Σάββατο 22/3, 17.00: ΓΑΣ Κιλκίς – Διομήδης Άργους
Σάββατο 22/3, 17.00: ΠΑΟΚ – ΧΑΝΘ
Σάββατο 22/3, 18.00 Bianco Monte Δράμα – Ζαφειράκης Νάουσας