Skip to main content

Φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό με 36-25…

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕΔ, για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το Σάββατο (7/9), ο Δούκας έδωσε ένα ακόμα φιλικό αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε με 36-25 (18-13 ημίχρονο).

Σε ένα δυνατό «τεστ» με πολλές δοκιμές σε νέα σχήματα, ο προπονητής τον «μπλε», Γιώργος Χαλκίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την εξέλιξη της ομάδας του, με «φόντο» την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, την Τετάρτη (18/9) με αντίπαλο τη Δράμα ‘86, στην πρεμιέρα της Handball Premier. 

Στις δεκαπέντε ημέρες που απομένουν για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, ο Δούκας θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με την Κυπριακή Ανόρθωση το οποίο θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε. 

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.