Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Ήττα για τον ΑΣΕ Δούκα απο τον Διομήδη Άργους με 26-21…

Σε ένα παιχνίδι με πάθος, ένταση, γρήγορο ρυθμό και πολλά λάθη, ο ΑΣΕ Δούκα ηττήθηκε στη Νέα Κίο από τον Διομήδη με 26-21, για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων υποχωρεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα αφού ΠΑΟΚ και Δράμα ‘86 συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά, οι αποκρούσεις των τερματοφυλάκων και οι άμυνες κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο με το ξεκίνημα να είναι νωθρό και για τις δυο ομάδες. Ο Διομήδης προηγήθηκε με 5-3 (14’), ο Γιάντσα ισορρόπησε για τον Δούκα το ματς (5-5, 16’) όμως οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τους «μπλε» να κλείνουν το ημίχρονο στο -3 (11-8).

Οι παίκτες του Γιώργου Χαλκίδη, στο ξεκίνημα της επανάληψης μάζεψαν πολύ γρήγορα τη διαφορά και ισοφάρισαν σε 15-15 (40’) όμως ο Διομήδης με επι μέρους σκορ 12-7 προηγήθηκε και πάλι υποχρεώνοντας τον ΑΣΕΔ στην ήττα με 26-21.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: 26-21

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 2-1, 5-3, 7-5, 9-6, 11-8(ημχ.), 12-10, 15-15, 19-16, 21-18, 23-18, 26-21

Διομήδης Άργους (Γιωργος Ζαραβίνας): Κωστούλας, Κρητικός 8, Αναστασίου 3, Τσάκαλος, Τσέλιος, Τερλέτσκι 1, Τσακουρίδης 1, Ασβεστας 2, Μπάγιος, Κωστακίδης 4, Μανθος 3, Γκρισικασβίλι, Μπεκιάρης, Ορφανος, Νικολίνταης, Στεφανίτσης 4.

ΑΣΕ Δούκα (Γιωργος Χαλκίδης): Κιαρτζίδης 1, Ρόντιτς, Παγιάτης, Χατσατουριάν, Μπατής 4, Κολεζάκης, Παναγιώτου 8, Χουρσουντιάν, Γερουλάνος 3, Γιαντσα 2, Χαριτωνίδης, Κοβάνης 1, Ζιβούλοβιτς, Κολλυρης, Νικολαϊδης, Δικαιούλιας 2.

Δίλεπτα: 9-4, Πέναλτι: 2/2-1/2.

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.