Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: “Απόδραση” από τη Σαλαμίνα με νίκη (5-6) για τους “μπλε” που βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 14-1-0!!!

Η αποστολή του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ στη Σαλαμίνα το βράδυ της Δευτέρας (15/01) ήταν εξ αρχής δύσκολη καθώς είχε να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο σε μια καυτή έδρα κάτι που αποδείχθηκε ακριβώς έτσι και στην…πράξη! Επιπλέον, οι “μπλε” ήταν υποχρεωμένοι να αγωνιστούν στο ματς χωρίς τους Petterson και De Lira οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ από την πατρίδα τους και άμεσα θα αντικατασταθούν…

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα των νησιωτών με σκορ 6-5 βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 14-1-0, σε ματς που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Ν. Γραμματικός” για την 17η αγωνιστική της Futsal Super League!!!

ΝΙΚΗ ΜΕ…ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 στο πρώτο δίλεπτο έπειτα από τέρματα που σημείωσαν οι Καρύδας και Τσίνας!

Ωστόσο, οι νησιώτες αντέδρασαν και με ισάριθμα γκολ των Θανασάη και Τάνκα στο 8′ και 13′, αντίστοιχα, έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2 (σκορ ημιχρόνου).

Στην επανάληψη, ο Σεΐτι χάρισε εκ νέου το προβάδισμα στον Δούκα (2-3) με γκολ στο 21′, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Σαλαμίνας έφερε…τούμπα το ματς και με τέρματα των Χατζηφωτίου (27′) και Πασσαλή (32′) απέκτησε “παράσταση νίκης” προηγούμενη με 4-3, οκτώ λεπτά πριν τη λήξη!

Κάπου εκεί, μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή… Καρύδας, Bastos και Φλώρος σκόραραν στο 36′, 37′ και 39′, αντίστοιχα, μετατρέποντας το 4-3 σε 4-6, πριν ο Τάνκας σκοράρει εκ νέου για τους νησιώτες και γράψει το τελικό 5-6.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΑΣΕΔ φτάνει τους 43 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, 1 βαθμό μπροστά από τη δεύτερη ΑΕΚ (42β., εκκρεμεί ο αγώνας της στο Νέο Ικόνιο).

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ 3 ΝΙΚΕΣ – 2 ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΔ!

Θετικός ήταν ο αγωνιστικός απολογισμός του σαββατοκύριακου για τις ομάδες υποδομής του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ στις διοργανώσεις της ΕΠΣΣ που συμμετέχουν σημειώνοντας συνολικά 3 νίκες και 2 ήττες στις 5 αναμετρήσεις που αγωνίστηκαν. Στο πρωτάθλημα των Κ17, ο ΑΣΕΔ είχε ρεπό.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

Κ15: ΑΣΕΔ – Κένταυρος Βριλησσίων 8-2

Κ14: Αθήνα ’90 – ΑΣΕΔ 1-11

Κ13: Πήγασος Αγίας Παρασκευής – ΑΣΕΔ 4-5

Κ11: Μυρμιδόνες Αίγινας – ΑΣΕΔ 11-0

Κ-11: ΑΣΕΔ – ΑΕΚ 0-11

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.