Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: ΑΣΕΔ – Α.Σ. Τράχωνες Αλίμου 7-2 και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου…

Την πρόκρισή του στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ το βράδυ της Τετάρτης 27/12 κερδίζοντας τους μαχητικούς Τράχωνες Αλίμου με σκορ 7-2, σε ματς που διεξήχθη στο Δαΐς.

Οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού προηγήθηκαν 1-0 στο 6′ με σκόρερ τον Bastos, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν και με τέρματα των Χριστόπουλου και Διονέλλη στο 7′ και 19′, αντίστοιχα, να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια με σκορ 1-2!

Στην επανάληψη, οι “μπλε” παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Επέβαλαν το ρυθμό τους και την αγωνιστική τους ανωτερότητα με αποτέλεσμα να σημειώσουν έξι αναπάντητα τέρματα μέσα σε διάστημα δώδεκα λεπτών (23′ – 35′) φτάνοντας με άνεση στο τελικό 7-2 το οποίο τους χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τα γκολ σημείωσαν κατά σειρά οι Σεΐτι (23′), Βινίσιους (24′), Τσίνας (29′), Bastos (31′), Ζαφειράτος (32′) και ξανά Βινίσιους στο 35′.

Αυτή ήταν η τελευταία, επίσημη αγωνιστική υποχρέωση των πρωταθλητών οι οποίοι θα ξεκουραστούν για λίγες ημέρες, πριν την προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6-7 Ιανουαρίου με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής (Δαΐς, 7/1, 19:30, ΑΣΕΔ – Κόμπρα).

Καλή ξεκούραση – Καλή Χρονιά σε όλους!!

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.