Skip to main content

Χάντμπολ Παίδων – Εφήβων:  Επικράτηση για τους μικρούς επί του Ιωνικού ΝΦ με 34-25. Νίκη στα χαρτιά για τους μεγάλους…

Με νίκη προχώρησε στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ η παιδική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που επικράτησε του Ιωνικού με 34-25. Οι παίκτες του Δήμου Σαμαρά δεν βρήκαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας κόντρα στο συγκρότημα της Νέας Φιλαδέλφειας. Προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 4 γκολ (17-13) και στη συνέχεια αύξησαν τη διαφορά ακόμα και στα 9 τέρματα φτάνοντας στη νίκη με 34-25.  

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ: 34-25

Τα πεντάλεπτα 4-3, 6-7, 9-8, 11-10, 12-11, 17-13 (ημχ.), 20-14, 25-17, 27-19, 30-21, 32-23, 34-25.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ:  Παπαδόπουλος, Βαλκανάς 6, Ψυντρίδης Γ., Δαλιούρης, Γεωργίου 6, Γεωργιάδης, Γιάντσης, Ναθαναήλ, Βλάχος 4, Ζησιμάτος 4, Τσιούμας 4, Ψυντρίδης Γιάννης 6, Κολεζάκης, Σταματάκος 4, Παυλάτος.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. :  Μαρ.Καπλάνι, Πέρζος 3, Αλ.Καπλάνι, Καραγιάννης 7, Ταβλαρίδης, Τζήκας, Νικ.Θεοχαρόπουλος, Κ.Θεοχαρόπουλος 5, Κάντζος 9, Αρκαδινός 1, Σπηλιόπουλος.

Δίλεπτα: 1/3, Πέναλτι: 3/3-1/2.


ΑΚΟΠΟ «ΔΙΠΟΝΤΟ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Η εφηβική ομάδα του ΑΣΕ Δούκα πήρε στα χαρτιά τους βαθμούς της επικράτησης με τον Ιωνικό  ολοκλήρωσε «ξεκούραστα» τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ και πλέον στρέφει την προσοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί φέτος στην Αθήνα με διοργανωτή τον Άρη Νίκαιας.

Οι «μπλε» περιμένουν και το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα κρίνει και την τελική κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.  

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.