Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ άγγιξε την έκπληξη αλλά λύγισε στο φινάλε (31-28) από τον Ολυμπιακό…

Το ήθελε, το πίστεψε, το πάλεψε αλλά λύγισε στο φινάλε… Ο ΑΣΕ Δούκα γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 31-28, στο κλειστό της Ηλιούπολης, για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.

Το συγκρότημα του Γιώργου Χαλκίδη τα έδωσε όλα για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 5 τέρματα (15-10) και στο 35’ με 18-12 όμως δεν το έβαλε κάτω. Με αντεπίθεση διάρκειας κάλυψε τη διαφορά και ισοφάρισε στο 58’ σε 28-28 ο όμως στα δυο τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την.. υπέρβαση γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 31-28.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 31-28

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 5-5, 8-7, 12-8, 15-10(ημχ.), 17-12, 21-17, 24-20, 26-22, 28-26, 31-28.

Ολυμπιακός (Νίκος Γραμματικός): Ρούσος, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 4, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 3, Μπάγιος, Δομπρης 3, Βέμπερ 8, Πασσιάς 1, Μοντόρο 6, Λιολιος 1, Σλαβούλιτσα, Οστρούσκο 2, Γκρατζαν 2, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

ΑΣΕ Δούκα (Γιώργος Χαλκίδης): Μποροντάι, Τζηράς, Παγιάτης 4, Μπατής 2, Παναγιώτου 5, Νικολινταης, Γερουλάνος, Αναστασίου 2, Ντούνης, Γιαντσα 4, Χαριτωνίδης, Κολεζάκης, Κοβάνης 3, Γκάσεβιτς, Κολλυρης, Στεφανίτσης 5.

Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 2/3 – 2/2

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.