Skip to main content

Χάντμπολ Εφήβων: Ήττα για τον ΑΣΕ Δούκα από τον Ολυμπιακό με 28-15…

Τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ γνώρισε η εφηβική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα από τον Ολυμπιακό με 28-15, για την 14η αγωνιστική. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί την ομάδα μας σε «τροχιά» κορυφής ωστόσο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική αγωνιστικά καθώς πλησιάζουν «πονηρά» παιχνίδια.

Οι «μπλε» άντεξαν την πίεση μέχρι το 20ο λεπτό (8-7) όμως τα έξι τέρματα των γηπεδούχων έναντι δύο του Δούκα έφεραν το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων στο – 5, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (14-9).

Οι παίκτες του Κώστα Τσαβδαρίδη δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραρε μόλις έξι φορές. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το εκμεταλλεύτηκε και υποχρέωσε τον ΑΣΕΔ στην ήττα με 28-15.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 7-6, 8-7, 12-7, 14-9 (ημχ.), 15-9, 19-10, 21-11, 22-13, 24-14, 28-15.

ΟΛΥΜΠΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Ανδριώτης, Οικονόμου 3, Γκορόγιας 1, Βαμβακάρης 9, Κουτουλογένης 1, Ξάμπλας, Τσολάκης 1, Χρυσουλης, Φουσέκας, Ρούσος 10, Βαμκίδης, Παπαδονικολάκης 1, Τσορτέκης 2, Προκοπίου, Γραμματικός, Μπουρλόκας

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κώστας Τσαβδαρίδης): Αντωνιάδης, Δερμάνης, Βασιλείου 9, Κατσάμπας, Χατσατουριαν 1, Μπατης 3, Κολεζάκης 1, Παναγιώτου 1, Ναθαναηλ, Σταματακος, Πετρουλάκος 2, Βαλκανας, Βλάχος, Χαριτωνιδης 1, Παπαχαρτοφύλης, Μπάρκας.  

Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 4/5 – 2/2.