Skip to main content

Χάντμπολ ΑΣΕ Δούκα: Αλληλεγγύης Συνέχεια…

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους φορείς και τα αθλητικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας για την έμπρακτη συμπαράσταση τους στο γηπεδικό πρόβλημα που έχει προκύψει στον Σύλλογο μας έπειτα από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες του περασμένου Ιανουαρίου, που είχαν ως αποτέλεσμα τη σοβαρή ζημία στην οροφή του κλειστού γηπέδου του Αθλητικού κέντρου Δαΐς.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή του προβλήματος υπήρξαν Σύλλογοι που στάθηκαν στο πλευρό μας παραχωρώντας προπονητικές ώρες, αθλητικό και τεχνολογικό εξοπλισμό και βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου τα τμήματα του χαντμπολικού ΑΣΕΔ να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στην κανονικότητα.

Το δεύτερο «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ άνοιξε την «αγκαλιά» του και μας υποδέχτηκε. Η διοίκηση του πρόσφερε ουσιαστική βοήθεια παραχωρώντας τις αίθουσες αλλά και τους ανθρώπους τους για να μας βοηθήσουν να απορροφήσουμε τον κραδασμό όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε εκ νέου προγραμματισμό των προπονήσεων της με σκοπό να παραχωρήσει προπονητικές ώρες όχι μόνο στην ανδρική μας ομάδα αλλά και στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας. Παράλληλα, τις πρώτες ημέρες μετά το γηπεδικό πρόβλημα που προέκυψε μας διευκόλυνε παραχωρώντας αθλητικό αλλά και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας μοιράστηκε μαζί μας το γήπεδο του, το γυμναστήριο του και την αίθουσα προβολής βίντεο του για τις ανάγκες της προπόνησης μας. Παράλληλα και ενώ οι υποχρεώσεις και των δύο ομάδων είναι υψηλής σημασίας δουλέψαμε από κοινού και προσαρμόσαμε το προπονητικό πρόγραμμα των ομάδων μας για ασκήσεις τακτικής που να ταιριάζουν στις ανάγκες και των δύο μας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Ο Σύλλογος της Νίκαιας μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στη σάλα του κλειστού γυμναστηρίου «Μάνος Λοΐζος». Η ανδρική ομάδα μοιράστηκε μαζί μας τον εξοπλισμό της και προσάρμοσε τις ανάγκες της με σκοπό να συνεχίσουμε και οι δύο απερίσπαστοι την προπονητική πορεία για την επίτευξη των στόχων μας.

Με αίσθημα αλληλεγγύης όμως λειτούργησε τόσο η ομάδα της Πολιτείας όσο και των Βριλησσίων που διέθεσαν προπονητικές ώρες στα κλειστά τους γυμναστήρια για τα τμήματα των ακαδημιών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και σε όλες της ομάδες των πρωταθλημάτων ΕΣΧΑ (Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων Α’) που αποδέχονται κάθε εβδομάδα την αντιστροφή έδρας για την διεξαγωγή των εντός έδρας αναμετρήσεων του Συλλόγου μας.

«ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να εμπνεύσει και να ενώσει τον κόσμο του με έναν τρόπο που ελάχιστα άλλα πράγματα μπορούν και αποδεικνύεται περίτρανα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του Συλλόγου μας. Αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του Γενικού Αρχηγού του τμήματος Χάντμπολ, Κωνσταντίνου Αλεξίου: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που μας προσέφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους και την έμπρακτη στήριξη τους. Πίσω από τις εστίες και έξω από τις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου βρίσκονται αρκετοί ρομαντικοί του αθλήματος και πραγματικά αυτό τους κάνει ξεχωριστούς. Από την πρώτη στιγμή μας υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκαλιές και μας βοήθησαν να συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε. Μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Δεν μας χωρίζει τίποτα και απέδειξαν έμπρακτα πως οι μεγάλοι σύλλογοι απαρτίζονται από μεγάλους ανθρώπους, Σας ευχαριστούμε πολύ και επιφυλασσόμεθα».