Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: «Χτίζει» το μέλλον του ο ΑΣΕ Δούκα με Κολλύρη…

Στο μέλλον του ελληνικού χάντμπολ επενδύει τα τελευταία χρόνια ο ΑΣΕ Δούκα ο οποίος έχει «βιτρίνα» στην ανδρική του ομάδα, αθλητές οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου ή αποκτώντας παίκτες με κινήσεις ματ που πρωταγωνιστούν στις μικρότερες Εθνικές ομάδες και αναμένεται να έχουν λαμπρή εξέλιξη στο μέλλον!

Ένας τέτοιος αθλητής είναι και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κολλύρης, ο οποίος τις τελευταίες πέντε σεζόν άνηκε στον Δούκα με τη μορφή δανεισμού, από τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι άψογη με τον Παναγιώτη Κολλύρη να δουλεύει εντατικά και χρόνο με το χρόνο να εξελίσσεται κερδίζοντας τα τελευταία τρία χρόνια μια θέση στην ανδρική μας ομάδα που αγωνίζεται στην HandBall Premier.

κολ1

Με την αγωνιστική του παρουσία, ο 19χρονος αθλητής αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος στης ομάδας για αυτό και οι παράγοντες του τμήματος χάντμπολ κινήθηκαν συντονισμένα και κατάφεραν να κάνουν απόλυτα δικό τους τον ταλαντούχο τερματοφύλακα ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του…

ΚΟΛΛΥΡΗΣ: «ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΨΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΔΙΑΚΟΠΑ»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση ελεύθερης μεταγραφής του στον ΑΣΕΔ, ο 19χρονος τερματοφύλακας δήλωσε για την εξέλιξη αυτή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι και τυπικά μέλος της οικογένειας του Δούκα. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για εμένα αφού από την πρώτη στιγμή είχαμε τις ίδιες απόψεις και ιδέες με την διοίκηση και γενικότερα με τους ανθρώπους που στελεχώνουν την ομάδα. Για εμένα δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με τους στόχους μου είτε αυτοί αφορούν την ομάδα είτε αφορούν τη συνεχή προσωπική μου βελτίωση καθώς εξακολουθώ να έχω την ίδια «δίψα» για νίκες και διάκριση και θα συνεχίζω να δουλεύω αδιάκοπα».

kol-xatsa-e1547645117212.jpg

ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ: «ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ»

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Γρηγόρης Χατσατουριάν τόνισε για την εξέλιξη αυτή: «Ο Παναγιώτης αγωνιζόταν στον Σύλλογό μας με την μορφή υποσχετικής τα τελευταία πέντε χρόνια η οποία ανανεωνόταν κάθε καλοκαίρι… Έτσι, τον προσεχή Ιούνιο, η πολυετής συμφωνία με τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων θα έφτανε στο τέλος της και θα έπρεπε να ανανεωθεί εκ νέου την ίδια στιγμή που ο παίκτης αποτελεί στόχο πολλών συλλόγων. Άλλωστε, το ταλέντο του και η όρεξή του για ατομική βελτίωση, σε συνδυασμό με το ήθος και το νεαρό της ηλικίας, δημιουργούν προσδοκίες για μια λαμπρή καριέρα.

Αποτελεί λοιπόν σημαντική επιτυχία του ΑΣΕΔ που κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του τον Παναγιώτη με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή του, η οποία αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που κάνουμε.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την είσοδό τους στο χάντμπολ οι μεγάλοι σύλλογοι και σίγουρα αποτελούν πόλο έλξης παικτών. Εμείς όμως κλείνουμε 40 χρόνια ιστορίας και πέρα από τους τίτλους διαθέτουμε μια υψηλής αξίας αθλητική κουλτούρα. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους αθλητές μας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχουν την βέλτιστη αθλητική εξέλιξη.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή κινηθήκαμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Αθανασιάδη, Παράσχη από τη διοικητική ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων και κυρίως τον πρόεδρό του κύριο Παραρά για την άψογη συνεργασία».

alexiou

ΑΛΕΞΙΟΥ: «ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ»

Τέλος, ο υπεύθυνος χορηγιών του τμήματος χάντμπολ του Δούκα, Κωνσταντίνος Αλεξίου, δήλωσε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παναγιώτη Κολλύρη: “Υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον Σύλλογο και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Η ιστορία του ΑΣΕΔ μας επιτάσσει να πρωταγωνιστούμε έστω και αν κορυφαίοι Ελληνικοί σύλλογοι όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν πολλαπλάσια μπάτζετ συγκριτικά με το δικό μας. 

Η μεταγραφή του Παναγιώτη Κολλύρη είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς καθώς στα μάτια του βλέπουμε τον επόμενο μεγάλο Έλληνα τερματοφύλακα που θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.