Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Συνεχίζει στον ΑΣΕ Δούκα ο Φίλιππος Χατσατουριάν…

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή, Φίλιππο Χατσατουριάν (2004, 1.88μ). Ο 20χρονος περιφερειακός συγκαταλέγεται στους παίκτες της ομάδας που αποτελούν τον βασικό κορμό. Είναι γέννημα – θρέμμα «Δούκας» μιας και προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και ανήκει στις “φουρνιές” των επιτυχιών του ΑΣΕΔ.

Πρόκειται για έναν αθλητή που διεκδικεί κάθε μπαλιά με περίσσιο πάθος και έχει έφεση στη δημιουργία και το σκοράρισμα κάτι που τον κάνει ξεχωριστό στην ηλικία του.

Στις δηλώσεις του για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΣΕΔ, ο Φίλιππος Χατσατουριάν, τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρόνια θα βρίσκομαι στην ομάδα που ξεκίνησαν όλα για έμενα, σε ότι αοφορά στο χάντμπολ . Ανυπομονώ πολύ για την νέα σεζόν και νιώθω πλέον έτοιμος να βοηθήσω έμπρακτα την ομάδα μου να πετύχει τους νέους της στόχους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δυο προπονητές μου για την εμπιστοσύνη τους αλλά και τον άνθρωπο που από την αρχή με έχει πιστέψει πολύ, τον Παναγιώτη Τούση, όπου μέσα από το “no pain project” με έχει βοηθήσει πολύ να εξελιχθώ σαν αθλητής. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς”.

Φίλιππε, σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις μεγαλύτερους στόχους κοντά μας!