Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Συμφωνία ΑΣΕ Δούκα με Μάικ Ρούσο…

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή, Μάικ Ρούσου (2004, 1.81μ).

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ έχει εικόνες και παραστάσεις από τη Handball Premier αφού πήρε το «βάπτισμα του πύρος» αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πανελληνίου, τη σεζόν 2023-2024.

Ξεκίνησε το χάντμπολ από την ομάδα του Καματερού, ακολούθησε ο Ολυμπιακός στις παιδικοεφηβικές κατηγορίες, για να βρεθεί στη συνέχεια στον Σύλλογο των Ολυμπιονικών. Αυτό το καλοκαίρι όμως, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του επιλέγοντας να αγωνιστεί στον ΑΣΕ Δούκα.

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στους «μπλε», ο Μάικ Ρούσος τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που θα γίνω μέλος του χαντμπολικου Δουκα. Πρόκειται για μια ομάδα που επενδύει πάντα σε νεαρούς αθλητές και το στυλ παιχνιδιού νομίζω ότι μου ταιριάζει. Είμαι έτοιμος, μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλή και εποικοδομητική σεζόν με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Μάικ στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες.