Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Ο ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται το Σάββατο (03/04, 19.00) την ΑΕΚ…

Οι Ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ φέρνουν μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της Handball Premier με τον ΑΣΕΔ να δίνει το προσεχές Σάββατο (03/04, 19.00) το ματς της 12ης αγωνιστικής κόντρα στην «Ένωση», στο Δαΐς.

Η πολύ θετική αγωνιστική εικόνα των «μπλε» στο πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, μετά την πολύμηνη διακοπή του πρωταθλήματος, έχει σκορπίσει αισιόδοξα μηνύματα στον Δούκα με τον Κωστή Μπούνα και τους παίκτες του να κοιτάζουν μέσα από τις προπονήσεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά:
«Το αυριανό παιχνιδι αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να τεστάρουμε την αγωνιστική μας κατάσταση απεναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με παιχτες εξαιρετικης ποιότητας. Ο βασικός μας στόχος είναι να ανταπεξελθουμε για οσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στον υψηλό ρυθμο που αγωνίζεται η ΑΕΚ. Τα συμπεράσματα θα είναι χρήσιμα για τη συνέχεια και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Γενικότερα νομίζω ότι η συνεπής δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της διακοπής, μας κράτησε σε καλό επίπεδο αγωνιστικοτητας, όπως φάνηκε και στον προηγούμενο αγώνα από εδώ και πέρα η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς μέσα από τα παιχνίδια…»

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00 στο Δαϊς με διαιτητές τους κ.κ. Συρεπίσιο και Μερτινιάν ενώ παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημήτρης Τσάκωνας.