Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Ο ΑΣΕ Δούκα αναμετράται την Τετάρτη (10/4, 19.30) με τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη…

Ο ΑΣΕ Δούκα έχει αφήσει πίσω του το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος και στρέφει την προσοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό ΝΦ.

Η αρχή γίνεται αύριο (10/4) όπου η ομάδα αντιμετωπίζει στις 19.30 τον Ολυμπιακό, στην Ηλιούπολη και στόχος της είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα στην ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη.

Ο αθλητής των «μπλε», Ούρος Ζιβούλοβιτς στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Τετάρτης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί: «Μετά το πολύ απαιτητικό -σωματικά και ψυχολογικά- παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος καλούμαστε να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, έναν έμπειρο και πολύ ισχυρό αντίπαλο, με βαθύ ρόστερ και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει να παραταχθούμε συγκεντρωμένοι για 60 αγωνιστικά λεπτά και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό διεκδικώντας ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά από μια πολύ μεγάλη και κουραστική χρόνια που μπορεί να μην τελείωσε όπως ακριβώς θα θέλαμε, χρωστάμε στους ίδιους μας τους εαυτούς, δυο καλές και ποιοτικές εμφανίσεις δείχνοντας το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο».

ΣΚΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΒΗΤΑΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 19.30 και διαιτητές της συνάντησης ορίστηκαν οι κ.κ. Σκλαβενίτης και Βήτας με παρατηρητή τον κο Μίγκα.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 21 αγώνες)

Ολυμπιακός 39

ΑΕΚ 37

ΠΑΟΚ 29

Δράμα 29

Διομήδης 27

ΑΣΕ Δούκα 24

Πυλαία 16

Ζαφειράκης 15

Ιωνικός 13

ΓΑΣ Κιλκίς 13

Αερωπός 7

Πανελλήνιος 2