Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Να συνεχίσει την παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει ο ΑΣΕ Δούκα. Το Σάββατο (12/10) στις 17.00 ένα ακόμα ντέρμπι για τους «μπλε»…

Το τρίτο του νικηφόρο αποτέλεσμα στη φετινή Handball Premier θα αναζητήσει ο ΑΣΕ Δούκα που αύριο (12/10) στις 17.00 θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, στο Δαΐς, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ματς – φωτιά για τον ΑΣΕ Δούκα ο οποίος καλείται να νικήσει όχι μόνο τον Δικέφαλο του Βορρά αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια συμπαγής ομάδα που τα τελευταία χρόνια «κλειδώνει» πάντα μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα όμως από την πλευρά του ο Δούκας έχει την παράδοση με το μέρος του για αυτό και θα επιδιώξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΜΠΟΥΝΑΣ: «ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ…»

Ο Κωστής Μπούνας έχει δουλέψει και έχει μιλήσει πολύ με τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς το οποίο δεν παύει να έχει τις ιδιαιτερότητες του. Οι «μπλε» παρά τις απουσίες είναι έτοιμοι για να παλέψουν για τη νίκη και αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του 39χρονου προπονητή. «Το Σάββατο παίζουμε με μια πολύ έμπειρη και δεμένη ομάδα, καθώς ο βασικός της κορμός αγωνίζεται μαζί πολλά χρόνια έχοντας δημιουργήσει αυτοματισμούς κυρίως στην επίθεση. Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνά μας και να λειτουργήσουμε αντίστοιχα με προηγούμενο παιχνίδι στην Πυλαία. Θα υπάρχουν αλλαγές προσώπων, λόγω των τραυματισμών, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με αυτήν που παρουσιάσαμε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Σε έναν Σύλλογο όπως είναι ο Δούκας, με κατακτήσεις εγχώριων τίτλων και ευρωπαϊκές συμμετοχές, δεν ταιριάζουν οι δικαιολογίες περί απουσιών και τραυματισμών. Όσοι βρεθούμε μέσα στο γήπεδο το Σάββατο θα παλέψουμε για να κερδίσουμε την κάθε φάση και να φτάσουμε στη νίκη».

Ο τεχνικός των «μπλε» έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον κόσμο του Δούκα τονίζοντας ότι η παρουσία του στο Σαββατιάτικο ματς θα είναι καθοριστική: «Σχετικά με την παρουσία του κόσμου, πιστεύω ότι θα είναι μια ευκαιρία για εμάς να δούμε ποιος πραγματικά στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα».

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΣΤΟΝ ΞΑΓΟΡΑΡΗ

Η εβδομάδα αυτή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Κωστή Μπούνα καθώς είχε να διαχειριστεί μια σειρά από τραυματισμούς που προέκυψαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Πυλαία.

Ο Μανουσέλης είναι ο άτυχος της φετινής σεζόν μιας και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε ότι αφορά στους Τόμπρο, Κρητικό και Μελετάκο, οι πιθανότητες συμμετοχής τους στο Σαββατιάτικο ντέρμπι δεν είναι με το μέρος τους ωστόσο, θα γίνει αγώνας δρόμου μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Αντώνη Ξαγοράρη. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του φυσιοθεραπευτή μας, Αντώνη Ξαγοράρη, για τη βοήθεια και την υποστήριξη στην αποκατάσταση των τραυματισμών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μπούνας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το παιχνίδι του ΑΣΕ Δούκα με τον ΠΑΟΚ θα σφυρίξουν οι κ.κ. Τσάκωνας και Φωκίτης ενώ η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier έχει ως εξής:

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα – ΠΑΟΚ, (Τσάκωνας – Φωκίτης, Μίγκας)

Ιωνικού 17:30, Ιωνικός ΝΦ – Φαίακας Κέρκυρας, (Τζαφερόπουλος – Λινάρδος, Κυριακούλιας)

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα – ΑΕΣΧ Πυλαίας, (Πατιός – Τσιάνας, Χατζηγεωργίου)

Νέας Κίου 18:00, Διομήδης Άργους- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic, (Παπαματθαίου – Χρηστίδη, Νικολίτσας)

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΑΕΚ, (Πατιός – Τσιάνας, Αγγελίδης)

ΔΑΚ Βικέλας (εκκρεμεί η ώρα) Φίλιππος Βέροιας- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, (Λινάρδος – Νικολαϊδης, Σίσκου).