Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: ΑΣΕ Δούκα και Διομήδης Άργους κοντράρονται την Τετάρτη (22/12, 19.15, ERTSPORTS) για μια θέση στα πλέι οφς της Handball Premier…

Ένας βαθμός χωρίζει πλέον την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα από τα play off του πρωταθλήματος της Handball Premier. Αύριο (22/12) στις 19.15 οι «μπλε» του Κωστή Μπούνα θα υποδεχτούν στο Δαΐς τον Διομήδη Άργους στην αυλαία της α’ φάσης του πρωταθλήματος και «καίγονται» για το θετικό αποτέλεσμα για να “σφραγίσουν” και μαθηματικά τον πρώτο στόχο της χρονιάς.

Οι δύο ομάδες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 29-29 μέσα στο Άργος με τον ΑΣΕΔ να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του με τον καλύτερο τρόπο και να κλείσει ιδανικά το 2021.

ΝΤΟΥΝΗΣ: «ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ PLAY OFF»

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Ντούνη για το ντέρμπι με τον Διομήδη: “Την Τετάρτη, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, μας περιμένει ένας αγώνας – τελικός όπου το αποτέλεσμα του θα κρίνει και το ποια ομάδα θα βρεθεί στα play off.  Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε από την πρώτη μέρα σκληρά και μεθοδικά και αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με την ίδια σοβαρότητα. Είμαστε πανέτοιμοι για να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας χαρίσει και την επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς και θέλουμε στο πλευρό μας και τους φίλους του ΑΣΕΔ για να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΙΟΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η αυριανή αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 19.15 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση ενώ διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ. Τζαφερόπουλος και Πατιος.

Handball Premier (14η αγωνιστική)

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Έδεσσας 18:00, Αερωπός ManDynamic- Ζαφειράκης Νάουσας

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σίσκου)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ

(Μπέτμαν- Κινατζίδης, Κατσίκης)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Bianco Monte Δράμα 1986

(Γράψας- Κυριακού, Μιχαηλίδης)

Ιωνικού 19:00, Ιωνικός Affidea- ΗC Σαλαμίνα

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Αντωνόπουλος)

Δαϊς 19:15, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (ΕΡΤFLIX)

(Τζαφερόπουλος- Πατιός, Τσάκωνας)

Βαθμολογία

  1. ΑΕΚ   20
  2. Ολυμπιακός  16
  3. ΑΣΕ Δούκα   11
  4. Διομήδης Άργους  11
  5. Ιωνικός Ν.Φ.    10
  6. Άρης  Νίκαιας  6
  7. Σαλαμίνα 0