Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Ανανέωση συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Τούση…

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή, Παναγιώτη Τούση. Η εμπιστοσύνη και η άψογη συνεργασία οδήγησαν τις δυο πλευρές σε κοινή πορεία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την καλή προετοιμασία των αθλητών του ΑΣΕΔ.

Ο Παναγιώτης Τούσης θα αποτελέσει και φέτος πολύ σημαντικό «γρανάζι» της ομάδας, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης αθλητών.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του, τόνισε: «Η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΣΕ Δούκα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για εμένα. Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας παίκτες, προπονητές, staff και διοίκηση. Άλλωστε, για όλους εμάς η εξέλιξη δεν κρύβεται μόνο στους αριθμούς είτε αυτοί αφορούν την κατάταξη μας στον βαθμολογικό πίνακα είτε σε κάποιο χρηματικό ποσό», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: «Επιστροφή στο Δαις, παραμονή του βασικού κορμού μας, ποιοτικές προσθήκες συμπεριλαμβανομένου του Χρήστου Μυλωνά του πιο ολοκληρωμένου εν ενέργεια διεθνή αθλητή. Ανυπομονώ να δουλέψουμε στον νέο μας χώρο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και το σεβασμό. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, χωρίς τη συνεισφορά του θα ήταν αδύνατον να καλύψουμε ποιοτικά τις ανάγκες της ομάδας».