Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδος: Με ονομαστικές προσκλήσεις ο ημιτελικός του Κυπέλλου, ΑΣΕ Δούκα – Διομήδης Άργους (8/5) στο Ναύπλιο. Δηλώσεις Συμμετοχής…

Σε… ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος κινούνται όλοι στο στρατόπεδο του ΑΣΕ Δούκα! Το διήμερο 8 και 9 Μαΐου θα φιλοξενηθεί στο Ναύπλιο το Final 4 του θεσμού με τους «μπλε» να αντιμετωπίζουν στον πρώτο ημιτελικό τον Διομήδη Άργους, τη Δευτέρα (8/5) το μεσημέρι (15.30).

Ήδη στις τάξεις του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων υπάρχει κινητοποίηση για το συγκεκριμένο ματς με τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχή, προκειμένου να «κλείσουν» τη θέση τους και να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του Γιώργου Χαλκίδη και των παικτών του για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι φίλοι της ομάδας αποτελούν πάντα τον παίκτη παραπάνω «παίζοντας» καθοριστικό ρόλο από την κερκίδα και το σίγουρο είναι ότι με τη φωνή τους και το χειροκρότημα τους θα δώσουν επιπλέον ώθηση στον Δούκα για να πετύχει τον στόχο του.

Όσοι φίλοι του Συλλόγου ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν ονομαστική πρόσκληση και να βρεθούν στο Ναύπλιο μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου – Τηλ Επικοινωνίας: 210 6186056.

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη (4/5) στις 12.00 το μεσημέρι.