Skip to main content

Κωστής Δούκας: «Πολλά Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Ευχαριστώ…»

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ημιτελικό του Κυπέλλου, έσπευσε να δώσει τα εύσημα στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Στάθηκε στην αγωνιστικότητα και το πάθος της ομάδας που πάλεψε όλες τις φάσεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τίμησαν τη φανέλα του Συλλόγου».

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο του ΑΣΕΔ που ταξίδεψε στη Χαλκίδα και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Οι παίκτες και το προπονητικό team για άλλη μια φορά τίμησαν την φανέλα του Συλλόγου και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να μην καταφέραμε να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό αλλά το πάθος, ο επαγγελματισμός και το ήθος τους έδειξαν για άλλη μια φορά ότι δίκαια είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Τους ευχαριστώ από τα βαθύ της καρδιάς μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στον κόσμο μας που ταξίδεψε στη Χαλκίδα για να υποστηρίξει την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Γιωργος Χαλκίδης, δήλωσε υπερήφανος για τη μάχη που έδωσε η ομάδα του στον ημιτελικο κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τη μάχη που δώσαμε σήμερα, ήταν ένα πραγματικά πολύ δυνατό και αντρικό παιχνίδι από την ομάδα μου. Παίξαμε αθλητικά πολύ καλά, επανήλθαμε από το -5 και εκεί που είχαμε το μομέντουμ και έπρεπε να ξεφύγουμε με κάποια γκολ, δεν σκοράραμε αντίθετα δεχθήκαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Μετά δεν ήταν εύκολο να κυνηγήσουμε το σκορ. Το παιχνίδι ήταν οριακό, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαι χαρούμενος για τη μάχη που δώσαμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, στον αυριανό τελικό».

Από την πλευρά του, ο διεθνής αθλητής του Δούκα, Δημήτρης Παναγιώτου, υποστήριξε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε, ένας ημιτελικός. Δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία από τέτοια μεγάλα παιχνίδια, είμαστε νεανική ομάδα, δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκαμε τις λύσεις, κάναμε περισσότερα λάθη. Ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια».