Skip to main content

Στίβος: Συνέχεια καλών εμφανίσεων και ρεκόρ σε Θήβα και Κυψέλη!!

Πέντε αθλητές & αθλήτριες του ΑΣΕΔ αγωνίσθηκαν την περασμένη Κυριακή 23/6 στο meeting “Χρήστος Βουδούρης” στη Θήβα, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση!

Στο μήκος ανδρών, ο Βασίλης Λιόλιος με επίδοση 6,81μ. πήρε την 3η θέση ενώ ο έφηβος Φαίδων Σουλιώτης με άλμα στα 6.55μ. (κοντά στο προσωπικό του ρεκόρ) κατετάγη 5ος. 

Εντυπωσιακή ήταν η βελτίωση για τη Φαίδρα Μανιουδάκη, η οποία στα 100 μ. πέτυχε νέα ατομική  επίδοση με χρόνο 12 .77 κερδίζοντας τη σειρά που συμμετείχε ενώ ήταν συνολικά 6η στις 36 αθλήτριες που αγωνίστηκαν! Η ίδια έλαβε μέρος και στα 300 μ. όπου σημείωσε επίδοση 41. 95 καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο αγώνισμα, κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ συλλόγου γυναικών!

Άλλη μια εντυπωσιακή κούρσα στα 800μ. πραγματοποίησε ο Βασίλης Σαλπάς ο οποίος αναδείχθηκε 1ος με χρόνο 1.53.30, δείχνοντας σταθερότητα σε πολύ καλές επιδόσεις για την ηλικία του!  

Η Αλεξάνδρα Νοτάρη συμμετείχε στο τριπλούν γυναικών όπου έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες ρισκάροντας για κάτι μεγάλο…

Τέλος εντυπωσιακή ήταν η 14χρονη Αλίκη Καραμπίνη στο meeting “Παπαναστάσεια” που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά ο Πανελλήνιος ΓΣ στο στάδιό του, στην Κυψέλη. Η ταλαντούχος αθλήτρια του Πλάτωνα Βούλγαρη συνέτριψε το προσωπικό της ρεκόρ στο ύψος με επίδοση 1.58μ., κερδίζοντας εντυπωσιακά την 1η θέση ανάμεσα σε πολλές συμμετέχουσες στην ανταγωνιστική κατηγορία των Κ-16!! Δείτε την προσπάθειά της στο παρακάτω Video…