Skip to main content

Στίβος: Αργυρό Μετάλλιο και καλές επιδόσεις για τους “μπλε” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Χαλκίδας!

Το Αργυρό Μετάλλιο του Ηλία Κατσόγιαννη στα 100μ. εμπόδια, ήταν η κορυφαία επιτυχία της πολύ θετικής εμφάνισης της ολιγομελούς ομάδας του ΑΣΕΔ στο εφετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθη στις 13-14 Ιουλίου, στη Χαλκίδα. Ο αθλητής μας πήρε τη 2η θέση στον τελικό με χρόνο 14.74, παρά την ελλιπή προπόνηση που είχε στο τελευταίο διάστημα λόγω πόνων στη μέση!

IMG_20190718_022210

IMG_20190718_020856

Πολύ καλή και η εμφάνιση της Αθηνάς Τζιατζούλη στο ύψος, όπου κατέκτησε την 4η θέση με επίδοση 1μ54, αφού διεκδίκησε έως το τέλος τη νίκη στο αγώνισμα, επιχειρώντας με ρίσκο άλματα στο 1μ62 αφήνοντας το αμέσως προηγούμενο ύψος! Αξιοσημείωτο ότι στη διάρκεια του τελικού ξέσπασε καταιγίδα η οποία αποσυντόνισε το ρυθμό στις προσπάθειες των αθλητριών!

IMG_20190718_021753

Στην 8η θέση των τελικών των αγωνισμάτων τους βρέθηκαν η Θέλια Δάμη με 3μ00 στο επί κοντώ και ο Γιάννης Κοτσαλής, με 1μ64 στο ύψος. Ο τελευταίος έμεινε εκτός τελικού στο μήκος (15ος συνολικά με άλμα 5μ.52). 

Αγωνίσθηκε επίσης ο Μπακόπουλος στο ύψος (δεν κατατάχθηκε, γιατί είχε 3 άκυρες προσπάθειες).

Στη βαθμολογία ο σύλλογός μας στην κατηγορία Παμπαίδων συγκέντρωσε 17 βαθμούς και ήταν στην 34η θέση επί 91 σωματείων που βαθμολογήθηκαν και σε αυτή των Παγκορασίδων 13,5 β. και ήταν στην 43η θέση σε σύνολο 98 ομάδων που βαθμολογήθηκαν στην εφετινή διοργάνωση.

Δείτε στο παρακάτω video στιγμές από τις προσπάθειες των αθλητών μας…

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ 

Ο νέος Γενικός Αρχηγός του Τμήματος στίβου Γιάννης Μαμουζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την παρουσία του ΑΣΕΔ στα πρόσφατα Πανελλήνια πρωταθλήματα…

κατάλογος

” Στους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παίδων -Κορασίδων στα Τρίκαλα και στο αντίστοιχο Παμπαίδων -Παγκορασίδων αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την πολύ ελπιδοφόρο εμφάνισή τους στους αγώνες. Ένα ξεχωριστό μπράβο δικαιούται ο Ηλίας Κατσόγιαννης για το αργυρό μετάλλιο στα 100μ με εμπόδια που εύχομαι να γίνει αφετηρία για ακόμη σημαντικότερες επιτυχίες στο μέλλον. Το τμήμα στίβου του συλλόγου μας στοχεύει από τη νέα περίοδο ν’ ανοίξει μια νέα σελίδα στην παρουσία του στο χώρο του ελληνικού στίβου. Ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και σε όλα όσα συμμετέχουν στις ακαδημίες. Έως το Σεπτέμβριο θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τις σωματικές και πνευματικές τους δυνάμεις, ώστε να επιστρέψουν γεμάτα διάθεση για πρόοδο τόσο στον αθλητισμό όσο και στα μαθήματά τους. ”