Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Παίδων: Πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος για την Κ-14, στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί η Κ-15!

Στην διαδικασία των πέναλτυ κρίθηκε η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας Κ-14 μεταξύ Θριάμβου Αθηνών και ΑΣΕΔ, με τους “μπλε” να επικρατούν τελικά με σκορ 8-7 και να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους σε αυτόν!! Το σκορ της κανονικής διάρκειας του ημιτελικού ήταν 1-1.

Θυμίζουμε ότι όποια ομάδα έπαιρνε το ματς θα προκρινόταν στο ζευγάρι του μεγάλου τελικού καθώς το σκορ νικών της ημιτελικής σειράς μεταξύ ΑΣΕΔ και Θριάμβου ήταν 1-1, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες…

Τελικά, η ομάδα του Γιάννη Βρόντου στάθηκε πιο ψύχραιμη και τυχερή στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτυ και πλέον θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας της (Κ-14) κόντρα στην ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων!!

Αντίθετα, στην κατηγορία των Κ-15 ο ΑΣΕΔ δεν κατάφερε να…διπλασιάσει της προκρίσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος σε τελικό διοργάνωσης υποδομών καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 12-5 από τον Ερμή Ζωγράφου και μαζί τον αποκλεισμό (1-2 νίκες).

Βέβαια, η παρουσία της ομάδας στον μικρό τελικό και η διεκδίκηση του Χάλκινου Μεταλλίου, αποτελεί από μόνη της μεγάλη επιτυχία…