Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας: ΑΣΕΔ και Wurth συνεχίζουν για πέμπτη χρονιά μαζί!!!

ΑΣΕΔ και Wurth Hellas S.A. συνεχίζουν μαζί την κοινή τους πορεία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με την εταιρεία του Ομίλου Adolf Würth GmbH & Co. KG να ανανεώνει την “ψήφο εμπιστοσύνης” της στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας το οποίο υποστηρίζει σταθερά από την περίοδο 2016-2017!

Στα χρόνια αυτά, οι “μπλε” πανηγύρισαν σπουδαίες επιτυχίες σε επίπεδο ανδρών (2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο), Εφήβων (2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ) και Παίδων (2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο) με την «πρωταθλήτρια» εταιρία στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης για επαγγελματική χρήση να έχει το δικό της “μερίδιο” σε αυτές…

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογός μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Wurth η οποία συνεχίζει να στηρίζει χορηγικά την προσπάθεια των “μπλε” σε δύσκολες έως πρωτόγνωρες εποχές, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει πανηγυρικά και τις δύο πλευρές!

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Διευθυντής του ΑΣΕΔ και Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Απόστολος Κατσαρός, επικοινώνησε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Würth Hellas S.A, κ. Δημήτρη Ασήμωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων…

“Εκ μέρους του Προέδρου, του Δ.Σ. και της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας (futsal) σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη σας στον ΑΣΕΔ για ακόμη μια χρονιά! Για εμάς πλέον η Wurth αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης οικογένειας του ομίλου Δούκα. Αν και τα φετινά παιχνίδια των ομάδων μας θα διεξάγονται χωρίς κόσμο μέχρι νεωτέρας απόφασης, εύχομαι σύντομα να μας δοθεί η ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά στο γήπεδο…”