Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία των “μπλε”, λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθούν οι μεταγραφές των δύο ξένων ποδοσφαιριστών…

Σε πλήρεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ ενόψει των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στα τέλη του Αυγούστου για τον προκριματικό όμιλο του Champions League.

Η προετοιμασία άρχισε την περασμένη Δευτέρα 18/7 και πλέον ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα ενώ ήδη έχουν γίνει και τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού κάνουν καθημερινά διπλές προπονήσεις καθώς τα πρωινά χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Δαΐς για ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση ενώ τα απογεύματα προπονούνται με μπάλα στο κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού.

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας μας σε φιλικούς αγώνες με ομάδα της Βουλγαρίας, στη Σόφια.

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Παράλληλα, η διοίκηση έχει συμφωνήσει και εντάξει στο δυναμικό των πρωταθλητών δύο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές (ο ένας αγωνίζεται με διαβατήριο Πορτογαλίας) οι οποίοι συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη ημέρα, ωστόσο θα ανακοινωθούν σύντομα όταν διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που σχετίζονται με την άδεια παραμονής τους αλλά και την έκδοση των δελτίων τους…

Πρόκειται για δύο σπουδαίες προσθήκες στο ρόστερ του ΑΣΕΔ οι οποίες αναμένεται να χαρίσουν ποιότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας, αυξάνοντας τις πιθανότητες της για πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης!!!

Ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ C.L. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η διεξαγωγή των αγώνων του προκριματικού ομίλου του ΑΣΕΔ κατά πάσα πιθανότητα αλλάζει έδρα και από το Λαύριο αναμένεται να μεταφερθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού.

Πράγματι, ένα πρόβλημα με το σύστημα ψύξης του γηπέδου και ακόμη 2-3 τεχνικά θέματα που σημείωσε η διοργανώτρια εταιρεία OLI οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή η οποία στέλνει τον όμιλο του ΑΣΕΔ από τα βόρεια της Αττικής, στα νότια!