Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των “μπλε”!!

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Αποστόλη Γκαϊφύλλια ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας!

Ο Αποστόλης έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το Ελληνικό Futsal καθώς βρίσκεται σε αυτό από το 2002. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Μινώταυρο Ταύρου, Αθήνα 90, ΑΕΚ, Ερμή Ζωγράφου και Παναθηναϊκό έχοντας πανηγυρίσει 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας ενώ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αγωνιστεί 81 φορές.

Πλέον, στα 43 του χρόνια, έφτασε η ώρα να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να προσφέρει στο αγαπημένο του άθλημα από το πόστο του πρώτου προπονητή αναλαμβάνοντας το “τιμόνι” των Κυπελλούχων Ελλάδας και πιο επιτυχημένης Ελληνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια…

Για αυτή την εξέλιξη, ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά: “Είναι μια μεγάλη πρόκληση και τιμή για μένα που ένα σωματείο σαν το Δούκα μου πρότεινε να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Δεν κρύβω ότι ήταν λίγο ξαφνικό για μένα όλο αυτό. Το ότι θα αναλάβω ένα τόσο οργανωμένο σωματείο σε συνδυασμό με το ποιοτικό υλικό που διαθέτει, δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια για να το σκεφτώ παραπάνω… Έτσι, απάντησα θετικά στην πρόταση που δέχτηκα… Ο στόχος μου για την νέα χρονιά είναι να παραμείνει ο Δούκας όσο ανταγωνιστικός και πρωταγωνιστής ήταν τα τελευταία χρόνια και παράλληλα,, μέσα από την σκληρή και μεθοδική δουλειά, να διεκδικήσουμε με αξιώσεις όλους τους τίτλους…”

Η διοίκηση του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Αποστόλη στην οικογένεια των “μπλε” και του εύχεται υγεία & πολλές επιτυχίες!