Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Ερμής Ζωγράφου – ΑΣΕΔ 2-5 και…4Χ4 για τους πρωταθλητές!

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσε ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ το βράδυ της Κυριακής 8/10 επί του ισχυρού Ερμή Ζωγράφου με σκορ 2-5, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Το ματς διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισίων “Α. Φώτσης” με τους φιλοξενούμενους να…φορτσάρουν στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη φετινή τους ήττα παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Bastos ο οποίος συμμετέχει σε υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας…

Έτσι, οι πρωταθλητές έκαναν το “4 στα 4” λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπυ κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ…

Για να συμβεί αυτό, οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού χρειάστηκε να ανεβάσουν στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης διαμορφώνοντας το 2-2 του 30′ σε 2-5 στο 37′!!!

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο Ερμής μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί (1-0) με τον Τσέπα μόλις στο πρώτο λεπτό. Η αντίδραση των “μπλε” ήταν άμεση καθώς στο 6′ ο Petterson και στο 9′ ο Vinicius σκόραραν ισάριθμα τέρματα που έφεραν το σκορ στο 1-2 (σκορ ημιχρόνου).

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Κουνταρδά στο 29′, πριν ο ΑΣΕΔ ξεσπάσει στο τέλος και σημειώσει τρία ακόμη γκολ για το τελικό 2-5 με τους Καρύδα (στο 31′), Vinicius (στο 36′) και Petterson (στο 37′)!

Κάπως έτσι, οι πρωταθλητές κατάφεραν να πανηγυρίσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στην Futsal Super League φτάνοντας τους 12 βαθμούς με ρεκόρ 4-0-0 και τέρματα 29-8 (έχουν εκτίσει και το ρεπό τους).

(σε λίγο αποτελέσματα και βαθμολογία)