Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Δανεικός από την ΑΕΚ ο Στουπάθης!

Τη φανέλα του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αδαμάντιος Στουπάθης καθώς η διοίκηση των “μπλε” συμφώνησε με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του 25χρονου αθλητή (υποσχετική 1 έτους)!

στουπ 1

Το νέο απόκτημα των Κυπελλούχων Ελλάδος γεννήθηκε στις 04/02/1994 και συστήθηκε για πρώτη φορά στο φουτσαλικό κοινό αγωνιζόμενος με την ομάδα της Αθήνας ’90 την περίοδο 2009-2013. Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Υπερίωνα (2013-2016), ΑΕΚ (2016-2018) και Ολυμπιάδας Αγ. Παρασκευής (2018-2019,δανεικός από την ΑΕΚ) έχοντας παράλληλα συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής μας ομάδας.

στουπ 2

Στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Εφήβων με την Αθήνα ’90, 1 Κύπελλο Ανδρών με τον Υπερίωνα καθώς και 1 Κύπελλο Ανδρών με τους “κιτρινόμαυρους” της ΑΕΚ!

Πρόκειται για έναν επιθετικογενή, καθαρά φουτσαλικό αθλητή ο οποίος αναμένεται να προσφέρει αρκετές λύσεις στην “σκακιέρα” του Κώστα Ρούπτσου…

Ο ίδιος, δήλωσε σχετικά με τον δανεισμό του στον ΑΣΕΔ: “Όταν άκουσα για το ενδεχόμενο να μεταγραφώ στον Δούκα, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ… Εξετάζοντας τις επιλογές μου θεώρησα ότι ο ΑΣΕΔ είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για την εξέλιξη μου, όσο και από την πλευρά ανταγωνιστικότητας και φιλοδοξιών. Επίσης, γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά της ομάδας και διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Τέλος, ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το ότι έχει ένα πάρα πολύ καλό και εξελίξιμο ρόστερ αλλά και σύγχρονες εγκαταστάσεις”

Στην ερώτηση πώς νιώθει για αυτή την εξέλιξη, απαντάει χαρακτηριστικά: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος… Ανήκω σε ένα πολύ μεγάλο και ιστορικό σύλλογο στο χώρο του ποδοσφαίρου σάλας, πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα σεζόν…”

Αναφορικά με τη νέα χρονιά και τους στόχους των “μπλε”, σημείωσε: “Σχετικά με τους ομαδικούς στόχους, όταν ανήκεις σε έναν σύλλογο όπως ο Δούκας, σίγουρα είναι η κατάκτηση όλων των διαθέσιμων τίτλων, αρχής γενομένης με το σούπερ καπ που διεξάγεται τον προσεχή Σεπτέμβριο… Έπειτα, σίγουρα θέλω να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ ατομικά. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας”.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Αδαμάντιο στην οικογένεια των “μπλε” και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!