Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: ΑΣΕΔ – Φάληρο Futsal 7-3 με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο!

Την έκτη της νίκη σε επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου 24/10 η ανδρική ομάδα Futsal του Συλλόγου μας κάμπτοντας την αντίσταση του αξιόμαχου Φαλήρου με σκορ 7-3, στο Δαΐς!

Μπορεί η διαφορά των τεσσάρων γκολ να δείχνει ότι ο ΑΣΕΔ επικράτησε έυκολα της αντίπαλης ομάδας αλλά στην πραγματικότητα χρειάστηκε ένα ξέσπασμα…διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο για να τα καταφέρει!

Και αυτό, γιατί οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν “σκληρό καρύδι”…

Προηγήθηκαν με 1-0 στο 2′, 2-1 στο 14′ και 2-3 στο 28′ βάζοντας δύσκολα στους “μπλε” οι οποίοι χρειάστηκαν ένα 12λεπτο ξέσπασμα για να μετατρέψουν το 2-3 σε 7-3 και να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο σακούλι τους!

Πράγματι, η ομάδα του Φαλήρου παρουσιάστηκε καλά διαβασμένη, παθιασμένη και ικανή για…προβλήματα!

Με οργανωμένη άμυνα και αντεπιθέσεις – φωτιά κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 1-2 (0-1 ο Κοντός στο 2′, 1-1 ο Σταυρακόπουλος στο 10′ και 1-2 ο Χόρτσας στο 14′) και παρά το 2-2 του Καραβίδα στο 22′, το Φάληρο ανέκτησε το προβάδισμα του στο 28′ με τον Αδαμίδη…2-3.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι αθλητές του Κώστα Ρούπτσου έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και με πέντε “αναπάντητα” τέρματα (Σταυρακόπουλος στο 30′ και 31′, Μάλοβιτς στο 33′, Κονδυλάτος στο 37′ και Φλώρος στο 39′) έκαναν τα δύσκολα…εύκολα κατακτώντας το έκτο φετινό τους τρίποντο βλέποντας παράλληλα το βαρύ πυροβολικό τους (Σταυρακόπουλο) να επιστρέφει στην ενεργό δράση με τρία γκολ!!!

Από την άλλη πλευρά, το Φάληρο απέδειξε απλά ότι μπορεί να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος…

ΑΣΕ Δούκα (Ρούπτσος – Σπύρου): Ζέρβας, Καραβίδας, Μάλοβιτς, Σταυρακόπουλος, Κονδυλάτος, Ζαρίφης, Άλβες, Καράμπελας, Φλώρος, Τσίνας, Σκέντο

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής και Βαθμολογία…

Αποτελέσματα:

ΑΣΕ Δούκα – Φάληρο 7-3

Καλλιθέα – Σαλαμίνα 4-7

Κόμπρα – Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκ. 3-0 (α.α.)

Ρέθυμνο – ΑΕΚ 1-20

Νέο Ικόνιο – Ηνίοχος 9-6

Ερμής Ζωγρ. – Παναθηναϊκός

Βαθμολογία: