Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: ΑΕΛ Futsal – ΑΣΕΔ 2-5 για την 20η αγωνιστική…

Την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα εξασφάλισε το απόγευμα της Κυριακής 04/02 ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ ξεπερνώντας το εκτός έδρας εμπόδιο της αξιόμαχης Λάρισας με σκορ 5-2.

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Futsal Super League μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των γηπεδούχων, με τους “μπλε” να αγωνίζονται με απουσίες (Ζέρβας, Φλώρος, Κονδυλάτος, Βινίσιους) αλλά να βρίσκουν λύσεις από τους Βραζιλιάνους τους οι οποίοι σημείωσαν και τα πέντε τέρματα της ομάδας!

Bastos και Da Silva διαμόρφωσαν σε 0-2 το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τέρματα που σημείωσαν στο 4′ και 17′, αντίστοιχα, ενώ στην επανάληψη ο Da Silva σκόραρε εκ νέου στο 22′ για το 0-3.

Ο Δημολιός μείωσε το σκορ σε 1-3 για τους γηπεδούχους στο 29′ αλλά ο Capalonga επανέφερε τη διαφορά στα τρία γκολ (1-4) με τέρμα στο 35′, πριν οι Τσιάτας για τη Λάρισα και Da Silva για τον Δούκα σκοράρουν στο επόμενο δίλεπτο και σφραγίσουν το τελικό 2-5.

Αυτή η νίκη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως “επαγγελματική” για τους αθλητές του Γιάννη Μοστριού, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα η οποία έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον…

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ΑΕΚ πανηγύρισε το τρίποντο της νίκης σε αυτή την αγωνιστική κερδίζοντας άνετα τον Πήγασο Αγ. Παρασκευής με σκορ 14-4. Έτσι, η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ίδια…

  1. ΑΕΚ 51β. με ρεκόρ 17-0-2 σε 19 αγώνες
  2. ΑΣΕ Δούκα 47β. με ρεκόρ 15-2-1 σε 18 αγώνες

ΑΣΕ Δούκα (Μοστριός): Χαραλαμπόπουλος, Σεΐτι, Τσίνας, Bastos, Καρύδας, Αγγελίνας, Βέρσνιακ, Da Silva, Γερόλυμος, Ζαφειράτος, Capalonga (στην πρώτη του φετινή εμφάνιση).

Η ΕΠΣΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Την Παρασκευή 02/02 η ΕΠΣΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και βράβευσε τους διακριθέντες της περσινής περιόδου σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη θεατρική σκηνή “Κάρολος Κουν” του Δήμου Αλίμου.

Μοστριός, Ζέρβας, Βινίσιους και Τσίνας πρωταγωνίστησαν στα βραβεία κορυφαίου προπονητή, MVP και Μελών κορυφαίας πεντάδας σε μια σεζόν που ο ΑΣΕΔ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 6η φορά στην ιστορία του!

Διαβάστε εδώ για την εκδήλωση της ΕΠΣΣ. Ακολουθεί το VIDEO της εκδήλωσης…