Skip to main content

Μπάσκετ Παίδων: ΑΣΕΔ – Νίκη Αμαρουσίου στις 4 Απριλίου, σε νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στο “Final 5” της ΕΣΚΑ…

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των πέντε νοκ άουτ αγώνων της κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ από το οποίο θα προκύψουν οι πέντε κορυφαίες ομάδες (Final 5) της φετινής διοργάνωσης… Θυμίζουμε ότι στη φάση αυτή λαμβάνουν μέρος οι 4 πρώτες ομάδες της Α1 κατηγορίας (ο ΑΣΕΔ συμμετέχει ως 3ος της βαθμολογίας) και ακόμη έξι ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή/πρόκρισή τους από την Α2 και την Β’ κατηγορία της ένωσης.

Ο ΑΣΕΔ θα αγωνιστεί κόντρα στην γειτονική Νίκη Αμαρουσίου, την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αμερικανικού Κολλεγίου, με τον νικητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος ή αλλιώς στο Final 5.

Το Final 5 θα διεξαχθεί σε ένα μίνι πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικών – ένας προς όλους – ενός γύρου (σε κάθε αγωνιστική μια ομάδα θα έχει ρεπό) με τις δύο πρώτες ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική πανελλήνια φάση!

Με αυτά τα δεδομένα, η ομάδα του Κώστα Τελάκη επικεντρώνει την προσοχή της στο νοκ άουτ ματς της 4ης Απριλίου και εφόσον τα καταφέρει, θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί για το όνειρο πρόκρισης στην πανελλήνια φάση…

Ακολουθεί το πρόγραμμα των πέντε νοκ άουτ αγώνων…

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!