Skip to main content

Μπάσκετ Εφήβων: Λύγισε στη Λεωφόρο ο "πληγωμένος" ΑΣΕΔ. Ήττα από τον Παναθηναϊκό με 75-59…

Την ήττα με 75-59 από τον Παναθηναϊκό γνώρισε η εφηβική ομάδα του ΑΣΕ Δούκα, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Ο Δούκας παρατάχθηκε «λαβωμένος» στο χθεσινό (25/02) παιχνίδι καθώς ο Κώστας Τελάκης δεν είχε στην διάθεση του τρεις βασικούς παίκτες,  τους τραυματίες Κλιμάνογλου (ρήξη χιαστών) και Ρογαλίδη (ράγισμα στον αντίχειρα) καθώς επίσης και τον Κιούση. Παρόλα αυτά, οι «μπλε» έβγαλαν ομαδικό πνεύμα στο παρκέ, είχαν λιγότερα λάθη έναντι του αντιπάλου και μέχρι το φινάλε πάλεψαν για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν από την αναμέτρηση.

Το αγωνιστικό ξέσπασμα των παικτών του Κώστα Τελάκη στο πρώτο δεκάλεπτο την αναμέτρησης έφερε πολύ γρήγορα μια διαφορά 12 πόντων (10-22)  για το συγκρότημα των Εκπαιδευτήριων, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει την λύσεις και να μπαίνει στο παιχνίδι στη δεύτερη περίοδο μειώνοντας στους 2 πόντους (27-29), στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Δούκας παρέμεινε ζωντανός και στο τρίτο δεκάλεπτο. Μέσα από καλές συνεργασίες στην επίθεση πάλευαν την κάθε φάση και βρέθηκαν στο 30’ στο +1 (49-50).  

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι ισορροπίες άλλαξαν με τον Παναθηναϊκό να τρέχει ένα σερί 11-0 και να προηγείται στο 33’ με 61-52. Οι παίκτες του ΑΣΕΔ, όπως ήταν λογικό, ξέμειναν από δυνάμεις και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 75-59.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΛΙΜΑΝΟΓΛΟΥ

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί χειρουργήθηκε ο αθλητής της εφηβικής ομάδας του ΑΣΕ Δούκα, Θεολόγος Κλιμάνογλου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με την Ακαδημία Αθηνών. Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα εύχεται ταχεία ανάρρωση στον παίκτη και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος έχουν ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Στη βαθμολογία (Σε 20 αγώνες)