Skip to main content

Μπάσκετ Ανδρών: Συμφωνία ΑΣΕ Δούκα με Γιαννουλάκη…

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Βαγγέλη Γιαννουλάκη (2003, 1.95μ). Ο 21χρονος παίκτης συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Συλλόγου και θα αγωνιστική στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου

Πρόκειται για έναν εξελίξιμο και πολλά υποσχόμενο αθλητή που τον ακολουθούν εξαιρετικές σεζόν και σίγουρα με την ενέργεια του και την εργατικότητα του θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στην ομάδα.  

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ, ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΑΣΕΔ. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

WHO IS WHO

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού (2015-2021) και συνέχισε στον Ποσειδώνα Ψυχικού (2021-2022) με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α’ ΕΣΚΑ στη Γ’ Εθνική καθώς επίσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ. Η απόφαση του να αγωνιστεί τις δύο επόμενες σεζόν στον Χολαργό (2022-2024) τον δικαίωσε αφού με back to back ανόδους η ομάδα βρέθηκε από το τοπικό πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της Εθνικής ομάδας 3Χ3 (U21).

Βαγγέλη καλωσόρισες στην «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα!