Skip to main content

Μπάντμιντον: Πρωταθλητής Α2 ο ΑΣΕΔ και… πανηγυρική επιστροφή στα “σαλόνια” της Α1!!!

“Έκλεισε η παρένθεση…”

Με αυτή τη φράση θα μπορούσε να αποτυπωθεί η φετινή αγωνιστική περιπέτεια της ομάδας Μπάντμιντον του Συλλόγου μας η οποία συμμετείχε με επιτυχία στο ομαδικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας που διεξήχθη στην Πορταριά Πηλίου το περασμένο Σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου…

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ο ΑΣΕΔ, οι 4 αθλητές και 4 αθλήτριες που σήκωσαν το αγωνιστικό βάρος του τουρνουά κατάφεραν να αναδείξουν την ομάδα μας πρωταθλήτρια της Α2 και ως εκ τούτου να την φέρουν και πάλι εκεί που ανήκει… στα «σαλόνια» της Α1!!!

IMG_2414

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 8 ομάδες (ΑΣΕ Δούκα, ΑΣ Φερενίκη, ΑΟΑ Πύργου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Γλυκών Νερών, ΟΑ Λαυρίου, Απολλώνιος Πάτρας και ΣΑ Τυρνάβου) με τα πέντε πρώτα σωματεία να κερδίζουν την  άνοδό τους στην Α1.

IMG_2322

Οι ομάδες αυτές χωρίστηκαν σε 2 ομίλους των 4 με τις 2 πρώτες ομάδες να παίρνουν απευθείας το εισιτήριο και την πρόκριση στην Α1 κατηγορία. Ο ΑΣΕΔ αγωνίστηκε το Σάββατο με τις ΑΟΑ Πύργου, Απολλώνιος Πάτρας και ΑΟ Γλυκών Νερών σημειώνοντας ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ!

IMG_2289

Την επόμενη ημέρα, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΟ Λαυρίου η οποία κατετάγη πρώτη στο δεύτερο όμιλο σε αναμέτρηση κατάταξης 1ης – 2ης θέσης.

IMG_2344

Οι αθλητές και αθλήτριες της Χριστίνας Διαμαντοπούλου κέρδισαν με 3-1 σετ χάνοντας το απλό αγοριών και στη συνέχεια κερδίζοντας το απλό και διπλό κοριτσιών αλλά και το διπλό αγοριών! Με το σκορ ήδη στο 3-1 δε χρειάστηκε να διεξαχθεί το διπλό-μικτό με τον ΑΣΕΔ να αναδεικνύεται πανηγυρικά πρωταθλητής στο ομαδικό της Α2 Εθνικής κατηγορίας παίζοντας με πάθος και υψηλή αγωνιστικότητα!!!

IMG_2402

Με την φανέλα των «μπλε» αγωνίστηκαν οι:

Παλαμίδας Χρήστος

Στρατής Νικηφόρος

Καλαϊτζόγλου Νικόλας          

Παλούκας Μάξιμος

Βαγγέλη Ευγενία

Ασλανίδη Κυριακή

Στρατή Μπέτυ – Άννα

Γεωργακοπούλου Μαρία – Άννα

Η διοίκηση του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της στην κατηγορία που αξίζει να αγωνίζεται!

Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν στις επιδιαιτήτριες και την ομοσπονδία για την άψογη διοργάνωση, αλλά και στους αθλητές των υπόλοιπων ομάδων για το ήθος που έδειξαν!