Skip to main content

Γυμναστική Για Όλους: “Χρυσός” ο βάτραχος του ΑΣΕΔ στο φετινό “Hellas Gym Festival”!!!

To εκπληκτικό θέαμα που πρόσφεραν 9.850 αθλητές και αθλήτριες, σε μια οκταήμερη εκδήλωση γεμάτη χρώμα, χαρά και την ομορφιά της Γυμναστικής για Όλους, έκανε μοναδικό το φετινό “Hellas Gym Festival” και “Hellas Gym for Life Challenge”!

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση κλειστού χώρου της χρονιάς στην Ελλάδα φιλοξενήθηκε από τις 16 έως τις 23 Ιουνίου στον εντυπωσιακό χώρο του “Christmas Theater” στο Γαλάτσι και στέφθηκε από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, χάρη στα υπέροχα προγράμματα που παρουσίασαν οι ομάδες, έχοντας στην σύνθεσή τους αθλούμενους όλων των ηλικιών.

Το “Hellas Gym Festival” και “Hellas Gym for Life Challenge” διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος #BEACTIVE, καθώς επίσης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της ΕΘΝ.Ο.Α.. (πηγή: ΕΓΟ)

Στη διοργάνωση αυτή, τα κορίτσια του ΑΣΕΔ κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο τέλος να αποσπάσουν το Χρυσό Μετάλλιο της κατηγορίας “Μικρές Ομάδες” παρουσιάζοντας τη χορογραφία “φίλα το βάτραχό σου”!!

Αμέσως μετά, η ομάδα έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Μεταμόρφωσης “StarGym 2024”

ενώ σήμερα (Δευτέρα 01/07) βρίσκεται στο όμορφο Λουτράκι για τη συμμετοχή της στο διεθνές Cosmogym Summer4All!!

Και όλα αυτά, σε μια χρονιά που αναμένεται να ολοκληρωθεί με άρωμα…Πορτογαλίας καθώς η τελευταία μεγάλη συμμετοχή του ΑΣΕΔ αφορά στο παγκόσμιο World Gym for Life Challenge 2025 που διεξάγεται στη Λισσαβόνα!!

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα μας και στις προπονήτριες Φωτεινή Πανώργιου – Όλγα Αξιώτη καθώς και στη Γενική Αρχηγό του τμήματος, Μαρία Παπανικήτα!!