Skip to main content

Με λάμψη, αισιοδοξία και συγκίνηση η φετινή κοπή πίτας του ΑΣΕΔ!!! Δείτε όλα τα videos που προβλήθηκαν στην εκδήλωση…

Με απόλυτη επιτυχία, λάμψη και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/02/2018 στο θέατρο του Δαΐς!

0024

Ήταν ένα μεγάλο, ευχάριστο διάλειμμα μέσα στις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας, με αθλητές, παράγοντες, διοίκηση και φίλους του ΑΣΕΔ να γεμίζουν το θέατρο και να συμμετέχουν σε μια πραγματική γιορτή με πρωταγωνιστές τις ομάδες και τους αθλητές που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά…

0233

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι καλοί συνεργάτες, φίλοι και δημοσιογράφοι Ρούλα Στίγκα και Γιάννης Ευδαίμων.

0524

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video με στιγμές…ΑΣΕΔ, ως πρόλογος για τη συνέχεια!

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΔ, κ. Κωνσταντίνος Δούκας, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του στην εκδήλωση ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος εντός και εκτός γηπέδου.

Στάθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες μας καθώς “ο ΑΣΕΔ μεγαλώνει και το Δαΐς δεν μας χωράει πια…” αναφέροντας την ανάγκη βοήθειας από τον Δήμο όσο αφορά στην χρήση των κλειστών γυμναστηρίων της πόλης ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι ο ΑΣΕΔ προετοιμάζει ένα κανάλι κοινών δράσεων και συνεργασιών μεταξύ των χορηγών εταιρειών που στηρίζουν τον Σύλλογο…

0129

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Ανδρέας Μαλάτος εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Αθλητικού Δικαίου, τονίζοντας ότι στην εποχή της κρίσης οι Σύλλογοι πρέπει να προάγουν τις ευρύτερες συνεργασίες και να κερδίζουν μέσα από αυτές ενώ ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του ΑΣΕΔ.

0139

Εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος συνεχάρη τον ΑΣΕΔ για τις επιτυχίες του αναφέροντας ότι “ο Δήμος είναι και θα είναι πάντοτε κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης…”

0150

Σειρά πήραν οι βραβεύσεις των ομάδων / αθλητών που διακρίθηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο, με το τμήμα Μπάσκετ να κάνει την αρχή…

Βραβεύτηκε η ανδρική ομάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 (πίσω από Πανιώνιο και Ηρακλή) και μαζί οι αθλητές της Under 21 για το Αργυρό Μετάλλιο που κατέκτησαν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ (έχασαν στον τελικό από την ΑΕΚ).

Δείτε εδώ το video που προβλήθηκε…

0180

Στη συνέχεια βραβεύτηκε η ομάδα των Εφήβων για το Χρυσό Πανελλήνιο Μετάλλιο που πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα αήττητη, σημειώνοντας 5 νίκες στα 5 ματς της τελικής φάσης!!!

Δείτε εδώ το σχετικό video.

0197

Σειρά πήραν οι Παίδες του ΑΣΕΔ για το Χάλκινο Πανελλήνιο Μετάλλιο με το οποίο επέστρεψαν στις αποσκευές τους από την τελική – πανελλήνια φάση χάνοντας την πρώτη θέση σε τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Ίκαρο…

Δείτε εδώ το σχετικό video.

0210

Η ενότητα του Μπάσκετ ολοκληρώθηκε με την βράβευση της ομάδας mini αγοριών για το Αργυρό Μετάλλιο που κατέκτησε σε επίπεδο ΕΣΚΑ.

Δείτε εδώ το σχετικό video.

0222

Στη συνέχεια, την… τιμητική του είχε το futsal και συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα του ΑΣΕΔ η οποία αναδέιχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας 16 χρόνια μετά, κερδίζοντας την Αθήνα 90 στη σειρά των τελικών με ανατροπή και 3-2 νίκες!!! Ήταν σίγουρα η πιο συγκλονιστική σειρά τελικών στην ιστορία του Ελληνικού futsal.

Δείτε εδώ το σχετικό video που προβλήθηκε.

0241

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις του τμήματος Χάντμπολ και την ανδρική ομάδα η οποία κατάφερε να μπει στους τελικούς των play off κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ κατακτώντας τελικά την δεύτερη θέση της Handball Premier. Παράλληλα, οι “μπλε” προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους “8” της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης “Challenge Cup”!

Δείτε εδώ το σχετικό video.

0271

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν και βραβεύτηκαν οι αθλητές της ομάδας Παμπαίδων Β’ για το Χάλκινο Μετάλλιο που κατέκτησαν στην open τελική φάση της κατηγορίας τους.

Δείτε εδώ το σχετικό video.

0302

Ακολούθησε η βράβευση του τμήματος mini αγοριών για το δικό τους Χάλκινο Μετάλλιο που κατέκτησαν στην open τελική φάση της κατηγορίας του.

Δείτε εδώ το video που προβλήθηκε.

0331

Μετά τα τρία “μεγάλα” αθλήματα, σειρά πήραν οι Ακαδημίες του Συλλόγου οι οποίες αριθμούν περισσότερα από 580 παιδιά σε όλα τα αθλήματα! Ωστόσο, αυτά που βραβεύτηκαν ήταν τα μικρότερα!!! Οι αθλητές του τμήματος Junior Multi Sport της Άρτεμις Γρυπιώτη.

0365

Μαζί τους στη σκηνή ήταν και ο “πολυτάλαντος” Duke, η αγαπημένη μασκότ του ΑΣΕΔ!!!

0351

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με την ομάδα Μπάντμιντον για τα Πανελλήνια Μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές της Χριστίνας Διαμαντοπούλου.

Δείτε εδώ το σχετικό video.

0435

Στη συνέχεια, αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα πήραν οι αθλητές του τμήματος Στίβου που διακρίθηκαν την περσινή περίοδο.

Δείτε εδώ το video που προβλήθηκε.

0485

Σειρά πήραν οι αθλητές ακαδημιών του Καράτε. Οι μικροί καρατέκα των Αθανασόπουλου – Δρακόπουλου βραβεύτηκαν για την πρόοδο που σημείωσαν την περασμένη χρονιά με το video που προβλήθηκε να θυμίζει σε όλους ότι το τμήμα καράτε είναι μια πραγματική οικογένεια…

Δείτε το εδώ.

0515

Το πιο όμορφο τμήμα του ΑΣΕΔ ολοκλήρωσε τις αθλητικές βραβεύσεις… Πρόκειται για την ομάδα Γενικής Γυμναστικής του Συλλόγου μας η οποία πέρυσι κατατάχθηκε στις “Χρυσές Ομάδες” του “6th Cosmogym Contest 2017” κερδίζοντας παράλληλα και το “Ειδικό Βραβείο Καλύτερης Χορογραφίας”.

Στιγμές της περσινής παρουσίας της θύμισε το video που προβλήθηκε.

0543.JPG

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η κα Ελένη Δούκα, εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και της Οργανωτικής Επιτροπής του Μπαζάρ, η οποία αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου και ιδιαίτερα στην επιτυχημένη διοργάνωση ενός ακόμη Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Νοέμβριο…

0567

Μέρος των εσόδων του Μπαζάρ χορηγήθηκε στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί” με την εκπρόσωπο της, κα Μαριλένα Μηναΐδη, να ευχαριστεί θερμά για αυτή την προσφορά.

0584

Το τελευταίο κομμάτι της βραδιάς, επεφύλασσε δύο ειδικές, συγκινητικές βραβεύσεις…

Στην πρώτη, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΔ πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα στον Φραγκίσκο Ζαλώνη για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα Χάντμπολ του οποίου υπήρξε αθλητής (και αρχηγός της ανδρικής) για περισσότερα από 26 χρόνια!!!

Ο Φραγκίσκος, φανερά φορτισμένος, χαρακτήρισε τον ΑΣΕΔ ως “πραγματική οικογένεια” ευχαριστώντας θερμά όλους τους συμπαίκτες, προπονητές και παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκε στενά για πολλά χρόνια, ενώ ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας τον ευχαρίστησε θερμά για το ήθος του και την προσφορά του στην ομάδα, εντός και εκτός γηπέδων…

0605

Στην δεύτερη, ο Πρόεδρος βράβευσε την “ζωντανή ιστορία” του τμήματος futsal του ΑΣΕΔ ή αλλιώς τον κ. Πέτρο Πετρίδη, τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του…

Ο κ. Πέτρος αποφάσισε να “κρεμάσει τα διοικητικά του παπούτσια” και ο ΑΣΕΔ τον ευχαρίστησε θερμά για όλα τα χρόνια προσφοράς του. Στις δηλώσεις του, επιχείρησε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, ευχαρίστησε όλους τους παίκτες, γονείς αθλητών και συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν ενώ ανέφερε ότι θα συνεχίσει να είναι οπαδός της ομάδας και θα χειροκροτεί τις προσπάθειες της από την εξέδρα…

0615

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να παίρνουν το κομμάτι τους και να βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία πάνω στη σκηνή.

0638

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο φουαγιέ του θεάτρου με μικρούς και μεγάλους να επιδίδονται στο ψάξιμο των τυχερών φλουριών…

Και του χρόνου!!!