Skip to main content

ΑΣΕΔ: Οι Έλληνες φίλαθλοι επιστρέφουν στις εξέδρες από τις 15 Ιουλίου!!!

Η 15η Ιουλίου 2021 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ημερομηνία – ορόσημο για τον αθλητισμό της χώρας καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή των φιλάθλων στα Ελληνικά γήπεδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πολιτεία!!!

Πιο συγκεκριμένα, από τις 15/7 προβλέπεται η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες σε πληρότητα 85% αρκεί οι φίλαθλοι να έχουν αποκτήσει ανοσία στον covid-19, δηλαδή να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (να έχουν περάσει και 14 ημέρες από τον τελευταίο εμβολιασμό τους) ή να έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες…

Παράλληλα, κρίνεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας!

Όσο αφορά στους ανήλικους, αυτοί θα μπορούν να προσέρχονται στο χώρο με self test που θα δηλώνεται από τους γονείς τους.

Όπως και να χει, η “κανονικότητα” επιστρέφει σιγά σιγά και στον χώρο του αθλητισμού, ελπίζοντας η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα να είναι μόνιμη και φυσικά να πραγματοποιηθεί με προσοχή αλλά και ευθύνη από όλους!

Είναι αλήθεια ότι η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα θα ξαναδώσει παλμό και ζωντάνια σε αθλητές, ομάδες και αγώνες που τους τελευταίους μήνες βιώνουν την απολυτη μοναξιά…