Skip to main content

ΑΣΕΔ και “GSA Sport” μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!!!

Η διοίκηση του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών GSA Sport η οποία θα ντύνει όλες τις ομάδες και αθλητές του ΑΣΕΔ για τις επόμενες τρεις αθλητικές περιόδους (2019-2022).

NEVER-QUIT-CAROUSEL

Η GSA Sport (www.gsasport.com) αποτελεί brand της Gepaworld Group, η οποία ιδρύθηκε το 2008 και είναι μία εταιρία σχεδιασμού, παραγωγής και διανομής ένδυσης. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες ενώ εκτός από την Ελλάδα, διατίθενται και στις αγορές των υπολοίπων χωρών της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

GSA 3

Αξίζει να σημειωθεί ότι η GSA, ο επίσημος προμηθευτής της Εθνικής μας ομάδας στο μπάσκετ,  θα καλύψει το σύνολο των αναγκών αθλητικού και σχολικού ρουχισμού του οργανισμού (ΑΣΕΔ, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Αθλητικό & Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς) ανταποκρινόμενη στο όραμα ενός στρατηγικού συνεργάτη στα βόρεια προάστια.

GSA 2

Την περσινή χρονιά, η εταιρεία “έντυσε” τον μπασκετικό ΑΣΕΔ – με το αποτέλεσμα να κρίνεται εξαιρετικό – στον πρώτο χρόνο συνεργασίας η οποία και επεκτείνεται…

κατάλογος