Skip to main content

Παιδικά Προγράμματα ΑΣΕ Δούκα και Δαΐς: Επιστρέφουμε πιο Δυνατοί από ποτέ!

Μετά από μία ακόμη δύσκολη χρονιά που στέρησε στα παιδιά τη δυνατότητα άθλησης και τη χαρά του παιχνιδιού, έρχεται η στιγμή που θα αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος και θα ξανασμίξουμε όλοι μαζί στα γήπεδα!

ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, γνώση και εμπειρία!

Οι Ακαδημίες του ΑΣΕΔ όχι μόνο κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά έθεσαν υψηλά τον πήχη, πραγματοποιώντας καθημερινά ευέλικτες διαδικτυακές προπονήσεις. Έτσι, τα παιδιά διατήρησαν ακέραιη την επαφή τους με το αγαπημένο τους άθλημα, αποκτώντας παράλληλα δημιουργική διέξοδο στις συνθήκες του εγκλεισμού που επέβαλε η πανδημία.

Τη νέα χρονιά με την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, τα παιδικά προγράμματα του ΑΣΕΔ και του Δαΐς είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά που επιθυμούν να γίνουν μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Συλλόγου μας!

Με τους κανόνες που ορίζουν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουν ήδη σχεδιαστεί τα νέα προπονητικά προγράμματα για να αποφεύγεται η συνάθροιση πολλών ατόμων, ενώ οι σύγχρονες αθλητικές ακαδημίες του ΑΣΕ Δούκα και του Δαΐς θα ανοίξουν κι εφέτος τις πύλες τους με όλα τα μέτρα προφύλαξης για τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές.

Οι εγγραφές και επανεγγραφές σε όλα τα αθλητικά τμήματα του ΑΣΕ Δούκα και του Δαΐς για την περίοδο 2021-2022 ξεκίνησαν και θα πραγματοποιούνται καθημερινά (13.00 – 19.00) στο αθλητικό κέντρο Δαϊς ενώ η έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία και στο πλαίσιο του έγκαιρου προγραμματισμού που απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να φροντίσουν εγκαίρως για τις εγγραφές τους.

Ο ΑΣΕΔ και το Δαΐς διαθέτουν αναπτυξιακά τμήματα στα αθλήματα: Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο 5Χ5, Στίβου, Καράτε, Βόλεϊ, Τένις, Κολύμβηση και Παιδικό χορό, ενώ τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο των σπορ μέσω του καινοτόμου προγράμματος Junior Multi Sport (έναρξη προπονήσεων Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου), μαθαίνοντας πρωτίστως να αγαπούν τον αθλητισμό.

Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Δαϊς σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα παράλληλων προπονήσεων για άτομα διαφορετικών ηλικιών και σε διαφορετικά αθλήματα, ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Η επιτυχία των ακαδημιών του ΑΣΕΔ και του Δαΐς είναι αποτέλεσμα της συνεχούς βελτίωσης και εξέλιξης των προπονητικών προγραμμάτων, αλλά και του έμπειρου προσωπικού που στελεχώνει τα τεχνικά επιτελεία κάθε αθλήματος.

Στις ακαδημίες μας, στηριζόμαστε στο τρίπτυχο: ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΞΕΛΙΞΗ.

Εδώ…

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό

Οι χώροι άθλησης είναι σύγχρονοι και το περιβάλλον ασφαλές

Η συνεργασία με τους γονείς είναι συνεχής

Τα προπονητικά προγράμματα εξελίσσονται και διαμορφώνονται ανάλογα με τις δυνατότητες των παιδιών

Τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και αποκτούν ομαδικό πνεύμα

Στις ακαδημίες των ΑΣΕΔ και Δαΐς προτεραιότητά μας είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής ευεξίας, η οργανωμένη άθληση και ψυχαγωγία, η πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και αυτοπεποίθησης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η ανάδειξη των ικανοτήτων τους και η εξέλιξή τους, η ενθάρρυνση-  επιβράβευση, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 6186056 (γραφείο ακαδημιών ΑΣΕΔ, 13.00-19.00 και Γραμματεία Δαΐς 210 6186050, 16.00-23.30), ή μπορείτε να ενημερωθείτε και από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η “οικογένεια” του ΑΣΕ Δούκα σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχεται πως για ακόμη μία αθλητική χρονιά θα φανεί αντάξια των προσδοκιών σας, διασφαλίζοντας πρωτίστως την ασφάλεια των παιδιών!

Σας περιμένουμε!