Skip to main content

Καράτε: Κοπή Πίτας και για το πιο…μαχητικό τμήμα του Συλλόγου, σε δύο αθλήτριες έπεσαν τα δύο φλουριά!

Σειρά είχε το τμήμα Καράτε του ΑΣΕΔ να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30/01 στο “Innovatorium” των Εκπαιδευτηρίων Δούκα!

Εκτός των αθλητών – αθλητριών του τμήματος, του προπονητή Νίκου Δρακόπουλου, του Γενικού Αρχηγού Σπύρου Δρακόπουλου και του εφόρου Γιάννης Βαμβάκου, το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και οι κ.κ. Δημήτρης Καραστάθης (Διευθυντής οργάνωσης αθλητισμού ΓΓΑ) και Αποστόλης Κατσαρός (Διευθυντής ΑΣΕΔ και μέλος του Δ.Σ.) μαζί με πολλούς γονείς των αθλητών μας!

Η πίτα είχε δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δύο στολές καράτε (γκι) οι οποίες κατέληξαν στις τυχερές αθλήτριες Άννα Μαρία Γαλάνη και Κλειώ Χατζηνικολάου!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, ευχαρίστησε τους αθλητές και τους γονείς για την παρουσία τους, έκανε ένα μίνι απολογισμό του τμήματος καθώς και μια ενημέρωση για τις επερχόμενες αθλητικές διοργανώσεις που θα λάβουν μέρος οι αθλητές μας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Συλλόγου για την διαρκή στήριξη που παρέχει στο τμήμα.

Από την δική του πλευρά, ο κ. Καραστάθης ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση που του έγινε, ανέφερε ότι γνωρίζει και παρακολουθεί πολύ καλά τη διαδρομή του τμήματος καράτε του ΑΣΕΔ ενώ σημείωσε ότι πρόκειται για ένα σωματείο που προάγει τον υγιή αθλητισμό και ότι η Γ.Γ.Α. στηρίζει τα σωματεία αυτά. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γονείς γιατί φέρνουν τα παιδιά τους κοντά στον αθλητισμό ενώ ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν υγεία, υπομονή και επιμονή!

Τέλος, ο έφορος της ομάδας προχώρησε στην κοπή της πίτας ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους…

Και του χρόνου!