top of page

Κυρίες του Α.Σ.Ε.Δ.

Η Οργανωτική Επιτροπή Εκδηλώσεων του Α.Σ.Ε.Δ. δημιουργήθηκε με την ίδρυση του Συλλόγου από Κυρίες, μέλη και γονείς αθλητών.

 

Σκοπός της επιτροπής είναι η οργάνωση εκδηλώσεων με στόχο την σύσφιγξη των σχέσεων των τμημάτων, της διεύρυνσης του έμψυχου δυναμικού του Συλλόγου, της κοινωνικής και πολιτιστικής ενημέρωσης και της εξεύρεσης πόρων προς την ενίσχυση των οικονομικών του υποχρεώσεων.

 

Στα είκοσι και πλέον έτη δράσης τους, οι Κυρίες του Α.Σ.Ε.Δ. έχουν διοργανώσει ενημερωτικές βραδιές με επιφανείς ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και πολιτικούς. Μας έχουν ψυχαγωγήσει με χορούς, σπουδαίους μουσικούς, και επιδείξεις μόδας από καταξιωμένους δημιουργούς και διεθνούς φήμης.

 

Κάθε χρόνο οργανώνουν την μεγάλη γιορτή που φέρνει μαζί Σχολείο και Σύλλογο, το Χριστουγιεννιάτικο Μπαζάρ, όπου όλοι, μικροί και μεγάλοι, προσφέρουν και απολαμβάνουν.

 

Κυρίως όμως είναι εκεί στην κερκίδα να ενισχύσουν και να χειροκροτήσουν τις ομάδες μας.

 

Πέρα από την δράση τους για τους σκοπούς του Συλλόγου, η Επιτροπή αναπτύσσει και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο με δωρεές και προσφορές σε ιδρύματα, κοινοφελείς οργανισμούς και όπου αντιληφθούν οτι  υπάρχει ανάγκη.

 

Αρωγός των Κυριών σε κάθε τους προσπάθεια είναι τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί, το προσωπικό, οι μαθητές και οι γονείς. Από αυτούς αντλούν στήριξη και φίλους.

 

Διότι οι Κυρίες του Α.Σ.Ε.Δ. είμαστε μια παρέα από φίλες. Φίλες παλιές και καινούργιες. Και έχουμε έναν κοινό στόχο. Να ενισχύσουμε έναν σύλλογο που οδηγεί τα παιδιά στον αθλητισμό και μακριά από τις φαύλες επιρροές της σημερινής κοινωνίας. Και αυτή η παρέα έχει ανάγκη από περισσότερα μέλη…

ΒAZAAR

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το φετινό μας Bazaar το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Δαΐς, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να μοιραστούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Στιγμιότυπο 2016-07-03, 11.59.21 πμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 11.59.27 πμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 11.59.40 πμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 12.00.04 μμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 11.59.58 πμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 11.59.52 πμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 11.59.34 πμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 11.59.46 πμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 12.00.17 μμ
Στιγμιότυπο 2016-07-03, 12.00.27 μμ

​Μέλη Α.Σ.Ε.Δ.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΔ

 

Γενικά

Κάθε Ελληνας - Ελληνίδα που θέλει και μπορεί να βοηθήσει εθελοντικά για την επίτευξη των σκοπών του Σωματείου, μπορεί να υποβάλει αίτηση εγγραφής ως μέλος αυτού, αρκεί να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του και να μην βαρύνεται με απόφαση αμετάκλητης δικαστικής καταδίκης για τους ακόλουθους λόγους :
Βία στους αθλητικούς χώρους, χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατασκοπεία, ληστεία, κλοπή, υπεξαίρεση, δόλια χρεωκοπία δωροληψία, παραχάραξη, πλαστογραφία, απιστία, απάτη, εκβίαση, συκοφαντική δυσφήμιση έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, έγκλημα εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, ή να έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα. 

 

Τι χρειάζεται για την εγγραφή τακτικού μέλους μέλους στον ΑΣΕΔ και υποχρεώσεις


Αίτηση του ενδιαφερόμενου συνοδευόμενη από πρόταση 2 (δύο) μελών του ΔΣ.


Εγκριση του ΔΣ που πρέπει να του ανακοινωθεί εγγράφως μέσα στην αποκλειστική ημερομηνία των 60 ημερών. Αν περάσει άπρακτη αυτή η ημερομηνία, χωρίς την έκδοση της σχετικής απόφασης του ΔΣ τότε θεωρείται ότι έχει αυτοδίκαια δοθεί και ο ενδιαφερόμενος έχει γίνει μέλος του Συλλόγου με ημερομηνία εγγραφής την 60ην από την υποβολή της αίτησης του. 


Αθλητής ή αθλήτρια του ΑΣΕΔ μπορεί να εγγραφεί μέλος του Συλλόγου ένα (1) έτος μετά την τελευταία συμμετοχή του σε επίσημο αγώνα.


Εφ άπαξ δικαίωμα εγγραφής στο Σύλλογο: € 14.00
Μηνιαία συνδρομή: € 3.00


Τήρηση του νόμου, του καταστατικού, των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, και του εσωτερικού κανονισμού.

Δικαιώματα τακτικού μέλους


Μετά ένα (1) χρόνο από την εγγραφή του ως τακτικού μέλους, αποκτά το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις στις Γενικές Συνελεύσεις, τακτικές ή έκτακτες, καθώς και να εκλέγει ή να εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή. 


Επίσης μετά από απόφαση του ΔΣ, μπορεί να αναλάβει έφορος αθλητικού τμήματος και να εκπροσωπεί τον Σύλλογο και το ΔΣ σε αθλητικές διοργανώσεις και Αρχές. 


Συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα και εκδήλωση του ΑΣΕΔ.

Κοπή πίτας

bottom of page