Follow usfbyoutube

 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο, με τις κατευθύνσεις που δίνει, τις αποφάσεις που παίρνει και τη συνολική του λειτουργία σε επίπεδο προγραμματισμού / στρατηγικής, έχει ανάγκη από ένα μηχανισμό άμεσης εφαρμογής και υλοποίησης αυτών.

Χρειάζεται ένα μηχανισμό ελέγχου, διεκπεραίωσης, οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα, σωστής διαχείρισης και αποτελεσματικής επικοινωνίας με όλους τους υπόλοιπους φορείς και παράγοντες που σχετίζονται με το Σύλλογο (αθλητές, προπονητές, μέλη, ομάδες, ομοσπονδίες, ΜΜΕ, κτλ.).

Ο μηχανισμός αυτός είναι το «Γραφείο του ΑΣΕΔ», στεγάζεται στον όροφο -1 του Αθλητικού κέντρου Δαΐς και αριθμεί τέσσερα (4) διοικητικά μέλη και τον Υπέυθυνο Ασφαλείας Αγώνων όπου ασχολούνται καθημερινά με όλες τις παραπάνω λειτουργίες, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία όλων των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων (ακαδημίες) του Συλλόγου: Χάντμπολ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου σάλας, καράτε, γενικής γυμναστικής, μπάντμιντον και στίβου.

Παράλληλα, οργανώνει και διοικεί μαζί με το τμήμα Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, δύο από τα σημαντικότερα αθλητικά προγράμματα των Εκπαιδευτηρίων: το Αθλητικό Απόγευμα και τις Εκδρομές Περιπέτειας και Σκι.    
 
Σας παρουσιάζουμε τα μέλη του Γραφείου...
 
 

 

Όνομα:  Απόστολος
Επίθετο: Κατσαρός
Τόπος Γέννησης: Αθήνα
Σπουδές:: 
MA of Management in Sports Management, University of Technology, Sydney
MA in Sports Management, Newcastle Business School
Πτυχίο Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιά
Θέση στον ΑΣΕΔ: Διευθυντής (και μέλος του ΔΣ)
Χρόνια στον ΑΣΕΔ: από το 2004
Τι σημαίνει ο ΑΣΕΔ για μένα: Δημιουργία και επιλογή τρόπου ζωής
Γενικό Σχόλιο: ο αθλητισμός που προωθεί και προάγει ο ΑΣΕΔ αποτελεί προμαχώνα για να διατηρήσουμε στην καθημερινότητά μας αρχές και ήθη που συνάδουν και πρέπουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία
 

 

 

 

Όνομα: Θεόδωρος
Επίθετο: Γιατράς
Τόπος Γέννησης: Ζάκυνθος
Σπουδές:: 
MA in Tourism Management, Newcastle Business School
BSc (Hons) in International Business Administration, Newcastle Business School
Θέση στον ΑΣΕΔ: Υποδιευθυντής
Χρόνια στον ΑΣΕΔ: από το 2002
Τι σημαίνει ο ΑΣΕΔ για μένα: Μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίζω ενεργά την ενασχόλησή μου με το χώρο του αθλητισμού - από διοικητική θέση πλέον - επιτρέποντάς μου να ζω και να προσφέρω σε αυτό που αγαπώ, μέσα από έναν σύλλογο - πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα!
Γενικό σχόλιο: Τα οφέλη του αθλητισμού είναι ανυπολόγιστα τόσο σε κοινωνικοποίηση και διαπαιδαγώγηση, όσο και σε ψυχική και σωματική υγεία. Γονείς, ελάτε με τα παιδιά σας στο γήπεδο...
 

 

 

 

Όνομα: Μαρία
Επίθετο: Οικονομοπούλου
Τόπος Γέννησης: Αθήνα
Σπουδές:: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΙ Αθήνας
Θέση στον ΑΣΕΔ: Υπεύθυνη Οικονομικών 
Χρόνια στον ΑΣΕΔ: από το 2008
Τι σημαίνει ο ΑΣΕΔ για μένα: Συναναστροφή και συναλλαγή με ανθρώπους του αθλητισμού που επιθυμούν να διακριθούν μέσα από τον ανταγωνισμό και την άμιλλα που προσφέρει ο αθλητισμός.
Γενικό σχόλιο: Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελεί σίγουρα μια από τις καλύτερες διεξόδους στα προβλήματα που ο καθένας αντιμετωπίζει προκειμένου να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας...
 

 

 

 

Όνομα: Αγγελική
Επίθετο: Καρποντίνη
Τόπος Γέννησης: Αθήνα
Σπουδές:: Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας - Μεταφράστρια (Cambridge)
Θέση στον ΑΣΕΔ: Υπεύθυνη Γραμματείας
Χρόνια στον ΑΣΕΔ: από το 1999
Τι σημαίνει ο ΑΣΕΔ για μένα: Ενασχόληση με τον αθλητισμό από την πλευρά της διοίκησης - οργάνωσης, συναναστροφή με αθλητές που επιθυμούν να διακριθούν. Χώρος εργασίας.
Γενικό σχόλιο: Ιδιαιτέρως αξιόλογη η προσπάθεια της οικογένειας Δούκα και των λίγων εθελοντών που την ενισχύουν σε χαλεπούς καιρούς, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του σχολείου αλλά και της ευρύτερης γειτονιάς να έχουν ως διέξοδο τον αθλητισμό και όχι τα καθημερινώς προβαλλόμενα πεζά πρότυπα.
 

 

 

 

Όνομα: Νικόλαος
Επίθετο: Τασσόπουλος
Τόπος Γέννησης: Αθήνα
Σπουδές: Απόφοιτος 59ου Λυκείου Αθηνών
Θέση στον ΑΣΕΔ: Υπεύθυνος Ασφαλείας
Χρόνια στον ΑΣΕΔ: από το 2003
Τι σημαίνει ο ΑΣΕΔ για μένα: Ευκαιρία ενασχόλησης με τον αθλητισμό, έναν χώρο που πραγματικά αγαπώ
Γενικό σχόλιο: Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και προτρέπω τα παιδιά να τον ζήσουν από μιικρή ηλικία.